Lebukott a DK-s mutyi, nem akárhol kaphatnak árengedményt a Gyurcsány-párt tagjai

2023. november 26. 12:03

Párttagként akár 30 százalékkal olcsóbban lehet bejutni a közpénzből működő közintézménybe.

2023. november 26. 12:03

A Magyar Nemzet vasárnap megjelent cikke szerint jelentős kedvezménnyel kapnak jegyet a Demokratikus Koalíció tagjai a fővárosi fenntartású Katona József Színházban a novemberi előadások jegyáraiból.

Köszönjük, hogy a DK közösségének tagja vagy, amit egy különleges lehetőséggel szeretnénk meghálálni! 

November végéig kedvezményesen – akár 30 százalékkal olcsóbban – vásárolhatsz jegyet Budapest egyik legjobb színházába, a Katona József Színházba!”– idéz a lap egy, a Gyurcsány-párt tagjainak szánt levélből. A portál szerint kérdéseket vet fel, hogy egy közpénzből működő közintézményben miként képzelhető el párttagsági alapon bármiféle kedvezmény, ezért e-mailben keresték a Katona József Színház sajtóosztályát, amelyre eddig nem érkezett válasz. 

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia1
2023. december 01. 19:21
A galád dékások, színi előadásra járnak, ahelyett, hogy kocsmába járnának, vagy gyerekeket, kecskét, stb molesztálnának, mint az orbánisták, és a gazdi, utóbbi törvényt hozott, hogy 14éves gyerekkel lehessen üzekedni. A DK helyében beterjesztenék egy törvényjavaslatot, hogy legyen tilos a kecskeszex, ezt meg Orbánék már a bizottságokban elutasítanák.
catalina11
2023. november 30. 13:10
Lebukott a DK-s mutyi, nem akárhol kaphatnak árengedményt a Gyurcsány-párt tagjai" Máté Gábor pártatlan művészete!
Palatin
2023. november 29. 20:53
A minap borozgatás közben megkérdeztem Jani bácsit, a Nyírségben fekvö Pusztacsörömpösi öregek otthona "Fogatlan Analfabéták Klubjának" (röviden FAK) örökifjú (86) tagját, hogy mi a véleménye az ellenzékről, Gyurcsányról, Dobrevröl...: "Hát fiam, én biz az ellenzéket a főnökével együtt leginkább egy olyan jószághoz tudnám hasonlítani, amelyik se nem igavonó, - mert ahhoz gyenge - , se tejet, gyapjat, tojást, prémet nem ád, a bőre ugyan vastag, de cserzés közben szétmálik, és különben sem mutatós, legfeljebb a trágyadombon használt csizma talpának jó A húsa élvezhetetlen, a csirkefarháttal nem vetekszik. A házat nem örzi, egy darab kenyérért beengedi a gyütt-ment idegeneket, egeret nem fog. Ugyanakkor rengeteget zabál, és nem is akármit. A legelőn csak finnyáskodik, fintorog, gyakran betör az éléskamrába az ablakon keresztül, a suta fejével, pedig mindig nyitva van az ajtó. Az igaz, hogy legalább nyávogni, mekegni, ugatni tudnak, csakhogy ezeket is akkor csinálják, amikor nem kéne"
Palatin
2023. november 29. 20:51
"VISSZA A MOCSÁRBA" c. ellenzéki bohózat: Rendezö: A Deklasszált Kommunisták Klubja Szövegkönyvíró: a "Raszputyin" munkaközösség, Nyelvileg lektorálta: Kunhalmi Ágnes blamázs-díjas filológus, A föszerepben: Gyurcsány Ferenc (Predatel Raszputyin), magyar hangja Karácsony Gergely, Mythomániás, öntelt bolsevista grófnő: Dobrev Klára, Nemtudomka, generáldilettáns: Fekete Győr András, Botmixeres angyalcsináló, újgazdag, csalárd milliárdos: Cseh Katalin Mata Hari hamisított viaszmásolata: Donáth Anna, Szárnyaszegett vészmadár: Újhelyi István, Afgán hastáncos, biológiai fegyver vaktölténnyel: Szabó Timea, Alacsonyvérnyomásos küldönc: Tóth Bertalan, Raszputyin komornája és méregkeveröje: Vadai Ágnes, Szereptévesztő mókamester: Tordai Bence, A csapóajtó-balett primadonnája: Kunhalmi Ágnes, Szelfimániás, buja kertész: Gréczy Zsolt, Röpködő lókötő: Hadházy Ákos, Mükedvelö hóhér, lámpavas-megszállott: Márki-Zay Péter, Kamuba sült pojáca: Karácsony Gergely.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!