A Mérce vállalhatatlanul elméleti, ostoba és önismétlő oldal lett

2023. december 26. 13:37

Bogatin Bencének épp ma jutott eszébe, hogy írni kellene arról, hogy sok a cigány az iskolában.

2023. december 26. 13:37
Forgács István
Forgács István
Facebook

„És csodálkozunk, hogy a szerkesztőség nagy része nem üti meg a Mércét. Vagy éppen maguk az olvasók, akik alapjában véve jóeNberek, de a cigányokat ők sem szeretik. A Mérce vállalhatatlanul elméleti, ostoba és önismétlő oldal lett. Izé. Mindig is az volt.

Legalább megvárta volna Bogatin Bence a holnapi napot, de nem. Neki ma jutott eszébe, hogy írni kellene arról, hogy sok a cigány az iskolában. Szóljatok neki, hogy az óvodában is. Leírom, hogy mindenki más is ki merje mondani: az ég kék,  a fű zöld, a gyerekek tanulmányi eredménye és szocializációja pedig nagyban függ a családtól. Sőt, tőlük a leginkább. Pont.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bogatin Bence

Mérce

Idézőjel

Magyarországon az iskola a világon szinte egyedülálló módon növeli a társadalmi különbségeket.

Nyitókép: Képernyőmentés

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2023. december 28. 16:18
bogatin?....az valami bozgor lesz...tehát kuss
Welszibard
2023. december 28. 00:30
A balliberális szervezetek igen sok pénzt elügyeskednek mindenféle roma programokra, ügyelve arra, hogy nekik is jusson belőle rendesen. hogy egymást ki tudják fizetni mindenféle mondvacsinált előadásokért, foglalkoztatásokért. Ennek egyik példája volt a híres csenyétei cigány foglalkoztatási projekt évekkel ezelőtt, amikor hollandiából hoztak közösségszervezőt a kiskert palántázásához, amit aztán a romák nem locsoltak és az kszáradt, a favágó brigádban pedig "valaki" ellopta a fejszéket, stb. Tképpen az egész program zéró hatékonyságú volt. A szervezők viszont megkapták a javadalmazásukat.
Átoperált Kiscsoportos
2023. december 27. 10:56
Szegény Forgács elvtárs úgy csinál, mint aki nem veszi észre, h pont a csuti vajdája veri át legjobban a fajtáját. Amikor a tudatlanság lelkesedéssel párosul, az eredmény nagyon szórakoztató. Szentkirályi Alexandra posztolt egy lelkes videót arról, hogy január 1-től indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Csakhogy nem indul. Épp a múlt héten jelentették be, hogy elhalasztják fél évvel, mert ezt is sikerült elszerencsétlenkedni. De persze ezt Szentkirályi Alexandra honnan tudhatná, szegény. A propaganda napszámosainak az élete sem csupa móka és kacagás!
Kozmosz
2023. december 26. 22:43
Nála lejjebb, fuckitlosz? Nem tudod megnevezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!