Nagy Feró hatalmas jobbegyenest vitt be a baloldalnak

2023. december 07. 07:18

Ez az igazi Sztárbox.

2023. december 07. 07:18
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„A Beatrice jubileumi nagykoncertre készül, amit az MVM Dome-ban rendeznek meg szombat este. A szokatlan, nagyszínpadi látványt igérő buli apropóján Nagy Feró interjút adott a Magyar Nemzetnek, ahol a produkción kívül a közélet is szóba került.

A Kossuth-díjas énekes-dalszerző kiállt az ismert véleménye mellett és nagyon kemény, határozott véleményt fogalmazott meg a politikai helyzetről:

»Mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök! Én úgy gondolom, hogy David Pressman, Amerika budapesti nagykövete nyíltan provokál minket. Engem zavar, amikor bejelenti, hogy meleg, a párja egy férfi.  Nem vagyok homofób, de mi közöm a magánéletéhez? Persze, ha én ezt ki merem mondani, akkor engem homofóbnak kiáltanak ki az úgynevezett független demokraták. […]«

Ez bizony kemény jobbegyenes volt a balosoknak. Ez az igazi Sztárbox.”

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skageröge
2023. december 08. 11:27
Miért olyan hatalmas Feró-jobbegyenes a legsztenderdebb kérdéssorra a legtipikusabb válaszok x-edszeri megismétlése? Volnának ötleteim, mi lehetne efféle jobbegyenes, sőt, tényleges példák is vannak rá, de az örökös ismétlés más kategória, az a szolíd haszontermeléshez tartozik.
tizennyolcfok
2023. december 08. 10:59
végre megint egy fideszes mta rendes tag véleményéhez tud igazodni a fideszes söpredék. győzike, proliferó, ufós ati. nem gyanús névsor ez? :)
Érdizoli
2023. december 08. 07:32
Én sem vagyok homofób, még buzizni seem szoktam. De ahogy elnézem a Pride-nak nevezett sorozatos provokációkatt, úgy gondolom, egyre nő az erre irányuló igény.
mreinstand-2
2023. december 07. 23:46
Nem vagyok homofób, mondja. Tudjátok, mennyi szét hallottam buzizni a színpadon? Elárulom: kurva sokszor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!