Ungár Péter az Orbán-kormánynak ezt a miniszterét tartja kiemelkedő képességűnek

2023. december 18. 12:17

Az LMP társelnöke szerint Pintér Sándor mellett Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára is tehetséges emberek, Hiller István pedig rendkívül értelmes.

2023. december 18. 12:17

Ungár Péter szerint most nem lehet Hajdu Péternek arra a kérdésére válaszolni, hogy az ellenzéki táboron belül kit látna alkalmas miniszterelnöknek, illetve ki lenne erre a posztra alkalmas. Az LMP társelnöke a Frizbi TV-ben azt mondta, ezzel szemben tud mondani értelmes embereket. Gyurcsány Ferencről kijelentette, nagyon tehetséges ember – ezt kár lenne kétségbe vonni, jelentette ki –, akárcsak Dobrev Klára, ezután pedig Hiller Istvánt említette meg mint rendkívül értelmes embert.

Ezután a műsorvezető arról faggatta, az Orbán-kormányban van-e olyan miniszter, akinek annyira elégedett a teljesítményével, hogy – ha rajta múlna – bevenné egy baloldali kabinetbe is. Mielőtt Ungár 

konkrétan válaszolt volna – mint ahogy fogalmazott – úgy, hogy kikapjon az ellenzéki médiában, 

kijelentette, nagyon jó az az amerikai szokás, hogy mindig van az ottani kormányban egy ellentétes pártállású miniszter, a nemzetbiztonsági konzenszus érdekében ez a politikus általában a hadügyi tárcát kapja.

Majd elárulta, Pintér Sándort kimagasló képességű embernek, nagyon jó miniszternek tartja, de a belügyminiszter már csak a kora miatt sem jöhet szóba a következő ellenzéki kormányban. Ugyanakkor újra megjegyezte Ungár, hogy ezért a megjegyzéséért nagyon ki fog kapni.

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

 

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ami személyes
2023. december 18. 17:40
Nincsen nap Ungár nélkül. Kicsi túltolja a gyerek mostanában.
bagoly-29
2023. december 18. 17:27
Nos, Fletónak van karizmája, d hogy különösen intelligens lenne, az nem csak enyhe túlzás, ahogy ez a karizma nélküli Hiller Piftire is érvényes. Dobreva meg csak egy beképzelt, de öntudatos perszóna.
bagoly-29
2023. december 18. 17:21
Hát ő is csak egy átlagos intelligenciájú valaki, bár a többi moslékosnál jobb, de valakiről sohasem a butábbak tudják megállapitani azt hogy mennyire okos, csak a nála okosabbak!
Lombi
2023. december 18. 16:54
Hajdú begombáztatta a kisgyereket szerintem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!