Zavar az erőben: Juszt szerint Orbán egy orosz zászló előtt tartott nemzetközi sajtótájékoztatót, pedig nem

2023. december 22. 06:55

Nem tudni, hogy „mire gondolhatott a költő”, de mutatjuk az említett bejegyzést.

2023. december 22. 06:55

Furcsa bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán Juszt László. A baloldali újságíró szerint Orbán Viktor egy orosz zászló előtt tartotta a csütörtöki nemzetközi sajtótájékoztatóját. A publicista erről még egy képet is közzétett, amelyen jól látható azonban, hogy a kormányfő egy piros-fehér-zöld színű nemzeti lobogó előtt tartja sajtótájékoztatóját.

Nem tudni, hogy „mire gondolhatott a költő”, de mutatjuk az említett bejegyzést:

 

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. január 18. 11:25 Szerkesztve
Or*******rkója és válla kitakar a nemzeti z****lónk ****?rjéből egy darabot, ezt a nemzeti pirosa követi és a *******r kékje, valamint Juszt feneketlen rosszindulata, hogy ezt képes oro*******zlónak néz(ez)ni.
Nimril
2023. december 22. 17:37
Az utolsó 1 liter kannás már nem kellett volna, Laci!
Nimril
2023. december 22. 17:34
Már hallucinál is a vén komcsi hülye. :D
Krupp Skya
2023. december 22. 17:12
Az hogy nem ismered fel a vemhes nyulat az egy dolog, az hogy pinának nézed a segg lyukat az is egy dolog, de hogy az se ismered fel hogy az Orbán miniszterelnök úr háta mögé bevágott Jelbeszédes kisasszony kitakarja a magyar zászló piros részét hát ez már a hülyeség legfelső foka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!