A ritkított járatokon nem a Fidesz, hanem te fogsz szorongani!

2024. január 27. 10:34

Ahogy a mocskos, szemétben úszó utcákon is te fogsz járni; a saját mocskukban fetrengő csövesek miatt te nem tudsz leülni majd a padokra.

2024. január 27. 10:34
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Meg sem lepődöm! Annak idején a bevándorlás kapcsán is ezt játszotta, amikor a német liberális Die Zeitnak adott interjújában kijelentette, hogy »a menedékkérők jogainak a biztosítása erkölcsi kötelességük« és a programjuk része is, de ezt egyetlen plakátra sem fogják ráírni, mert »ezzel nem nyerhetik meg a választást«

Ezt is ajánljuk a témában

Szerencsére nem nyertek! Szóval kedves budapesti választópolgár, ha csak azért szavazol erre a szerencsétlen Gyurcsány bábra, mert nem szimpatikus a Fidesz, akkor gondolkodj el azon, hogy a ritkított járatokon nem a Fidesz, hanem te fogsz szorongani; ahogy a mocskos, szemétben úszó utcákon is te fogsz járni; a parkokban a saját mocskukban fetrengő (mert a város mindenkié) csövesek miatt te nem tudsz leülni a padokra és a dugókban is te fogsz szívni!”

Nyitókép: MTI / Illyés Tibor

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2024. január 28. 08:54
Ritkitott járatok. Más EU-tagországban is hasonló a helyzet. Nehezen találnak busz- metro és villamosvezetőket. Különösen olyan NO GO zónákban, késő esti járatokon, melyekkel nem utaznak polgármesterek és fogalmuk sincs a veszélyről, ha a város tele van illegális fiatal férfi bevándorlóval. A mai fiatalok inkább tanulnak valamit , hogy legyen "diploma", de sofőrködni nem akarnak. Sok közülük szenvedélybeteg, tehát már eleve nem alkalmasak a szakmára, hiába fizetik meg jól a munkát. Bp-en buszokon is hirdetik az állást fizetés feltüntetésével. Külföldön még szállást és menzát is adnak nekik, hogy találjanak munkaerőt.
orokkuruc-2
2024. január 28. 00:42
Tamás, hagyjuk meg nekik Butapestet! Most úgyis a 300 milliárdra gondol a proletár szavazó horda! Persze, arról egy bitje sincs, hogy a 210 milliárdból se kapott 1 fillért se!
dryanwolf
2024. január 27. 23:09 Szerkesztve
"...te fogsz szívni!" A képen: Karácsony Gergely megfenyegette Kötter Tamást: Uncle Thomas, you'll rot in your hut (🛖)‼️ (Fotó: MTI)
EX_Terminator
2024. január 27. 14:28
Maguknak csinálják a problémát azzal hogy ilyeneket hatalomba engednek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!