Nyolc migráns volt az Angyalföldön balesetet szenvedett BMW-ben

2024. január 07. 17:32

A gépkocsi Budapesten felhajtott a Carl Lutz rakparti csomópontban a járdára, kidöntötte a jelzőlámpát, az oszlopot, majd megállt, a migránsokat elfogták.

2024. január 07. 17:32

Egy francia rendszámú BMW – vélhetően nagy sebességgel – Budapesten felhajtott a Carl Lutz rakparti csomópontban a járdára, kidöntötte a jelzőlámpát, az oszlopot, majd megállt – számolt be a Baleset-infó alapján a Magyar Nemzet. 

Az utastérben öt utas tartózkodott, akik elfutottak, de nem jutottak messzire, mert a rendőrök a környéken elfogták őket. 

Az egyenruhások kopogásra lettek figyelmesek a csomagtartó irányából, ahol újabb három személyt találtak. A nyolc ember között bangladesiek, szírek és pakisztániak voltak. Két embert kórházba szállítottak, a többiek a rendőrség Teve utcai székházába kerültek.

 

Nyitóképünk illusztráció: Pixabay

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2024. január 09. 08:18
migránsok Budapesten? Pedig OV azzal hazudta össze a kétharmadot, hogy megvédi az országot.
vandor-58
2024. január 08. 09:01
Vajon most mondják-e hogy ez is A..ah akaratából történt.
csapláros
2024. január 07. 19:54 Szerkesztve
kunfia1 2024. január 07. 18:07 ..."Nyolc migránst kaptak el véletlenül az ország közepén. Vajon az Orbán által hazudott 4500 határvadász megvan, vagy nincs?"... Baszott agyú, neked fingod sincs Magyarországról! Vagy pedig segghülye balfaszként várod el, hogy az ország határain KÖRBEN, mint a sündisznó tüskéi legyenek felhúzva a kerítések. Honnan a deszkán baszott jó kurva anyádból szalajtottak, hogy annyira húgyú legyél, hogy nem vagy tisztában a tényekkel és azzal, hogy a határvédelem NEM korlátozódik kizárólagosan a határokra, hogy ma már MÉLYSÉGI HATÁRVÉDELEM is létezik, amely feladata a kerítéssel nem védett zöldhatárokon (Romániából, Ukrajnából, Szlovákiából, Horvátországból, Szlovéniából) átszökött migrik felhajtása és elfogása. Ha megvan, ha nincs meg a határvadász létszám, mi a kurva anyádra képesek, és kinek a kontójára akarnád a létszámukat is tovább duzzasztani??? Hogy az eddig elért életszínvonalunk és jólétünk rovására, azt kurva szentség, hogy NEM!!!
KBA98
2024. január 07. 19:31
Ki volt Carl Lutz, hogy közlekedési csomópontot neveztek el róla?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!