Bencsik: Megkezdődött a kampány, és a Facebook szemlátomást nem a kormányoldalt támogatja

2024. január 31. 18:41

A publicista szerint egy ideje időnként kereken egy adott nagyságrenddel csökkent az aktivitás.

2024. január 31. 18:41

„Szentesi Zöldi László írja, hogy a Facebook posztjainak elérhetősége, ahogy fogalmaz, drámaian csökkent. Nos, az én posztjaimé is” – írja a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében Bencsik Gábor, aki szerint ez egyértelműen azt jelenti, 

hogy elkezdődött a kampány.

„Az ismerősök mellett négyezer ember tisztel meg azzal, hogy követi a bejegyzéseimet, így hát érthető, hogy egy-egy bejegyzésre általában százas nagyságrendű reakció érkezik. Egy ideje időnként kereken egy nagyságrenddel csökkent az aktivitás” – írja Bencsik, aki úgy látja: 

a Facebook szemlátomást nem a kormányoldalt támogatja. 

„Nem hiszem, hogy sokra megy vele” – zárja bejegyzését az újságíró.

Nyitókép: Kirill Kudryavtsev / AFP 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazio154-2
2024. február 01. 07:31
Híhetetlen, már Gajdics ifjúgárdistái is kezdenek kihalni, de négyezer munkásőrünk még mindig van!
Zsolakomarom
2024. január 31. 20:46
Amikor valaki megcsinalta a magyar faszbukot, Ork ban 1 forintot nem adott ra....s LoLo se De az adofizetok penzebol milliardokat fizet ki a faszbukknak a fidesz Ilyenek ezek, aztan sirnak mint a furdosqrva
letsgobrandon-2
2024. január 31. 19:57
" és a Facebook szemlátomást nem a kormányoldalt támogatja" -- LOL.. csak nem ? Négy profilomat törölek végleg minden indoklás nélkül ! .
mreinstand-2
2024. január 31. 19:37
Teljesen oké, hiszen a világnézetetek nem kompatibilis a normalitáspárti, szabadságszerető, tisztességes emberek világnézetével. Ezért nem akarja a Facebook és a többi platform, hogy emberek között szennyezzetek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!