Ceglédi Zoltán üdvözli a Momentum nemi kvótáját, szerinte jó ötlet

2024. január 29. 18:03

Kormányon és ellenzékben igenis elkelne még sokkal-sokkal több Dobrev Klára, Varga Judit, Dúró Dóra, Tüttő Kata és Ferencz Orsolya.

2024. január 29. 18:03
DONÁTH Anna

Ahogy korábban a Mandiner is megírta, nemi kvóta bevezetését jelentette be a Momentum „a párt választási listáin és elnökségében a 2026-os választásoktól kezdődően”.

Ezt is ajánljuk a témában

A bejelentésre Ceglédi Zoltán is reagált. A politikai elemző egyetért a nemi kvóta ötletével. Szerinte egyrészt a Momentumnak joga van ahhoz, hogy úgy alakítsa a belső jelölési szabályait, hogy akarja, másrészt „valós társadalmi igény, hogy több nő vegyen részt a közös ügyeink intézésében”. A publicista úgy fogalmazott: „Kormányon és ellenzékben igenis elkelne még sokkal-sokkal több Dobrev Klára, Varga Judit, Dúró Dóra, Tüttő Kata és Ferencz Orsolya.”

Nyitókép: Bruzák Noémi

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. március 09. 12:56 Szerkesztve
Aki a mai világban egy nemi kvótának örül, az egyszerűen nem normális. Az még őrült is, aki szerint egy kormányon jó lenne egy gyurcsányné, meg Tüttő kata, stb. D végülis, mi mást is várhatnánk egy még mindig szdsz tagtól?
Héja
2024. január 30. 10:46
Az ún. nemi kvóta diszkriminatív ostobaság. Bár a ballib "kiválasztás" eleve az.
Hobby024
2024. január 30. 08:05
Csak egyetlen név: Annalena Baerbock. Őt is az esze, a rátermettsége és a kvóta tette szellemi géniusszá, és Németország egyik legjelentősebb politikusévá. Hajrá Momentum!!! Ha így folytatjátok Gelencsér, Fegyőr a fasorban sem lesz a csupa rátermett, alkalmas amazon mellett.
nnjohn
2024. január 30. 07:52
Inkább ISTEN MENTS TŐLÜK !!!! Éppen az ilyen nőktől hemzseg a túltolt dilettáns következetlen ideológiás Európai Parlament. Egy épeszű témájuk nincsen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!