„Egy NER-ből valók vagyunk” – a Nélküledet figurázza ki Krúbi új dalában, de arról is énekel: „fáj, hogy négyévente koppanunk”

2024. január 23. 06:09

Ismét politikai témával színezi dalát az előadó.

2024. január 23. 06:09

A Mandiner olvasóinak ismerős lehet Krúbi neve. Ő az a fiatal előadó, akinek a koncertjein zúgni szokott a „mocskos Fidesz”, aki kellemetlen palinak tartja Molnár Áron noÁrt, és aki szerint az ellenzék nem kínál alternatívát, csak négyévente próbál „összehokizni valami fost”.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

A Telex munkatársa szerint konkrétan úgy üvöltött a „mocskos Fidesz!, mint a szar”, és az egész „olyan volt, mintha az összes magyar Krúbira ment volna”. Nyilván viccelt.

A Tankcsapda Sem Hazudott Mindenben című novemberben megjelent számában az ellenzéki kudarcokról énekel Krúbi – a Nélküledet kifigurázva:

„Tudom, hogy fáj, hogy négyévente koppanunk,
Tudom, hogy állítjuk, hogy ha megint így lesz, mindent itt hagyunk,
Tudom, hogy négy év múlva végül újra itt maradunk,
Tudom, hogy egy NER-ből valók vagyunk”

Krúbi dalát itt hallgathatja meg:

Nyitókép: Képkocka / YouTube-videó (Telex)

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. január 30. 20:17
Képzelem mi lenne, ha pl. Àkos koncerten zúgna a mocskos hazaáruló ellenzék rigmus? Másnap már a luxemburgi miniszterelnök is ezzel foglalkoznak!
zavulon
2024. január 28. 20:55
#mindenszarista
dios1968
2024. január 24. 21:22
Azért koppantok mert ilyenek vagytok!
tolltzoli
2024. január 23. 21:44
orbááá obánból él ..ez a szerencsétlen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!