Kínos baki: Így lett foltos az RTL-es műsorvezető ruhája

2024. január 27. 21:20

Erős Antónia szerint nagyon komoly incidens volt.

2024. január 27. 21:20

Az RTL Híradó csütörtöki adásában feltűnhetett a nézőknek, hogy Erős Antónia egy folttal a ruháján olvasta a híreket egy ideig – írta az rtl.hu. A műsorvezető elárulta, hogy „Nagyon komoly incidens volt a Híradóban, szerintem ilyen még soha nem történt. Egyébként többször történt, csak hogy ha nagyon világos a ruha, akkor látszik rajta. Egyszerűen csak ittam egyet a kulacsomból, csurgott a víz és aztán ez meglátszott a ruhán is” – magyarázta a történteket.

Elmondta azt is, hogy az egyik tudósítás alatt végül kitudott menni a stúdióból, és egy hajszárítóval sikerült pillanatok alatt eltüntetni a foltot. Erős Antónia elárulta, hogy a 45 perc alatt tud száradni a műsorvezetők torka, ezért néha muszáj inniuk egy kortyot.

Az utóbbi időben egyébként nem megy jól az RTL Klubbnak, a TV2 sorra megelőzi őket nézettségben, legutóbb pedig a Médiatanács is pert nyert ellenük. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Graf
2024. március 26. 06:59
Hátvágánygáz Pistivel közösen tolják a szarostalicskát, egy kis víz folt szóra sem érdemes .
kiss.istvan770
2024. február 03. 15:38
Ez a legnagyobb gond a szennycsatornával?
Nimril
2024. január 28. 22:22
Hoppá! Brutális!
szabop-0
2024. január 28. 18:12
Ennyi fasz kommentelőt.. Kultúrálatlan tapló barmok, tanuljatok meg viselkedni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!