Megszólalt a BVOP: nincs szó méltatlan körülményekről az antifa-ügyben fogva tartott olasz nő esetében

2024. január 31. 16:26

Visszautasították egy volt fogvatartott azon állításait, amelyek szerint patkányok, poloskák lepik el a zárkákat.

2024. január 31. 16:26

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) valótlannak tartja, ezért visszautasítja azokat a médiában megjelent állításokat, amelyek szerint méltatlan körülmények között tartják fogva az úgynevezett antifaügyben csoportosan, felfegyverkezve elkövetett közösség tagja elleni erőszak bűntettével és súlyos testi sértéssel vádolt olasz nőt.

Kovács Mihály, a BVOP Fogvatartási Ügyek Szolgálatának szolgálatvezetője szerdán a fogvatartás helyszínén, abban a nyolcszemélyes zárkában tartott erről sajtótájékoztatót, ahol az olasz állampolgár tölti a letartóztatását.

A büntetés-végrehajtás nevében megalapozatlannak nevezte és határozottan visszautasította egy volt fogvatartott azon állításait,

amelyek szerint patkányok, poloskák lepik el a zárkákat, illetve a fogvatartottak nem részesülnek megfelelő egészségügyi ellátásban, az étel rossz és kevés, illetve a higiéniai állapotok nem megfelelőek.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Németh György

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Swansea2688
2024. január 31. 21:48
Hogy egy antifa összevissza hazudozna? De hát az nem lehet!
Zsolakomarom
2024. január 31. 20:55
kb. igy nezett ki az egyetemi kollegiumi szobank mint itt a kepen ahhoz mit szolna a nyugat, gondolom jonnenek a recepter orkbanhoz
namégmitnem
2024. január 31. 20:01
"Megszólalt a BVOP: nincs szó méltatlan körülményekről az antifa-ügyben fogva tartott olasz nő esetébe"2 ÉS???: Mi lesz a következő lépés, tisztelt Hölgyeim és Uraim?Kap erről az olasz külügy bizonyító erejű dokumentációt, egy "Ki kérjük magunknak!"-hangvételű levél kíséretében? És a rágalmazó antifa terrorista, Carmen Giorgio, akkurátus pert a nyakába?? Vagy kussolunk tovább, mint escrementum:P a fűben??? A mindenit!
atti64
2024. január 31. 19:52
MEGTANITANÁM VELUK MI A MAGYAROK ISTENE!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!