Nagy titkot árult el születésnapjáról Nagy Feró!

2024. január 14. 14:07

A Kossuth-díjas zenész 78 éves lett.

2024. január 14. 14:07
null

Vasárnap töltötte 78. születésnapját Nagy Feró. A Borsnak elárulta: kitűnő egészségnek örvend, a család és a baráti társaság egy nagyobb bulit akart szervezni neki, de úgy döntött, majd inkább a 80. születésnapjánál kerít sort erre az ünneplésre. „Idén több részben, de szűk körben koccintunk az évfordulóm alkalmából. Szörnyű az év eleje, mert ilyenkor mindig eszembe jut, hány éves vagyok.

Nehéz ezt feldolgozni, még akkor is, ha a Jóisten engedi, hogy éljek, dolgozzak és működjek. Alig várom, hogy magam mögött hagyjam a januárt, és túl legyek ezen az időszakon”

– árulta el. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Valamikor úgy gondoltam, hogy a negyvenes korosztály már öreg, és tessék, a 78. életévemet töltöm. Na, akkor én most mit mondjak magamra? Köszönöm az Úristennek, hogy ezt még megadja nekem, korábban nem is gondoltam volna, hogy ilyen jó haverok leszünk” – fűzte hozzá nevetve.

Nem áll le az élet

A Beatrice körüli történésekről is megszólalt a legendás énekes. Ismert: két oszlopos tag is távozott a zenekarból, ráadásul egyikük a zenész fia, Hunor, aki jó ideje dolgozott édesapjával. Az énekes nem tagadja, fáj a szíve gyermeke döntése miatt, de az élet megy tovább, és máris új tervekkel állt elő. „Csak egy napig tartott a szomorkodásom.

A fél zenekar lelépett, de felpörögtek az események. Túl kell lépnem ezen, ezért úgy döntöttem, hogy csinálok egy lemezt.

Három nóta el is készült, teljesen oda vagyok érte. Fiatal emberekkel kezdtem el szövetkezni, felrázták a fáradt, öreg szívemet. Éjjel-nappal dolgozom, hogy gyorsan haladjunk, és reményeim szerint február végén, március elején meg tud jelenni. Fel kell vennem a tempót a srácokkal, pedig még a fiam és a kollégám távozása után a zenekart sem akartam tovább működtetni” – árulta el az énekes.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2024. január 14. 17:17
Ül és okos, helyén marad Megeheted ami marad!
sentimental
2024. január 14. 16:15
Bár utálom ,de én hatvannak nézném.
Akitlosz
2024. január 14. 15:49
Feró for president! A kora megvan hozzá.
amaurote-2
2024. január 14. 15:46
google keresés: "vérszemet kapott keresztények"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!