Nekiment Csonka András a tatai tüzéreknek (Videó)

2024. január 13. 08:13

Meg is érkezett rá a kemény reakció.

2024. január 13. 08:13

„Csonka András egy busz hátulján lett figyelmes a Magyar Honvédség álláshirdetésére, melyben a tatai tüzérekhez toboroznak jelentkezőket” – írta meg a Metropol. Mint a lap fogalmaz: a színész „ekkor hangosan gondolkodni kezdett, és rögzítette is az általa levont konzekvenciát.”

Mi a feladata havi 740 ezer forintért a tatai tüzéreknek? Jó, van egy kiképzés, na de utána mi van? Hála Istennek béke van Magyarországon. Akkor ők havonta egyszer lemossák a tankot, vagy mit kell csinálniuk?”

– tette fel kérdését követőinek a TikTokon Csonka, amire egy művész reagált, keményen kiosztva a színészt, többek között rámutatva arra is: „a te logikád szerint a tűzoltó ne is kapjon fizetést, ha éppen nincsen tűz? Vagy csak kapjon kevesebbet?”

Mutatjuk az említett videót és a teljes reakciót:

***

 

 

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palinka-0
2024. január 26. 12:35
Így van, igaza van! Havi 1 tankmosásért ennyit kiadni?! Ez nem hadsereg fejlesztés, hanem pénzkidobás.
blondibarbi
2024. január 22. 20:57
Ők -a katonák- fogják védeni a picshádat, ha valami baj lesz. A te "munkád", az ötperces fellépéseid mennyit érnek vajon ? Ugri-bugri buzimajom !
jostothu
2024. január 14. 10:48
Inkább menjenek el ugráló bohócnak mint te? Abból túl sok vagy te is!
Namond
2024. január 14. 00:28
Van okos zsidó, ostoba zsidó, és túl okos/okoskodó/cigánykodó is. Vajon Csonka ilyen rafináltan jelentkezett be egy alapítványi kuratóriumi tagságnyi, kis orbántámogatásra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!