Nem fogjuk be! Sőt, egyre hangosabbak leszünk

2024. január 29. 11:37

Jól figyelj, Brüsszel: Magyarország soha nem enged a zsarolásnak!

2024. január 29. 11:37
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Brüsszel a Financial Times címlapján fenyegette meg Magyarországot azzal, hogy ha nem adunk pénzt hitelből Ukrajnának, akkor majd ők sem adnak nekünk forrásokat! Brüsszel mindig is így működött: zsarolnak minket az illegális migráció megállítása, az LMBTQ-őrület visszaverése és a háború elutasítása miatt. Ezt már a Bizottság elnöke sem tagadja. Tárgyalás helyett zsarolás, konstruktív párbeszéd helyett fenyegetés.

Úgy tűnik már hetes cikkelyes szappanopera, meg Sargentini sem kell a brüsszeli liberálisoknak, hogy előjöjjön belőlük a birodalmi diktatúra hangja. Már csak odaszólnak, mint a kocsmában, hogy fogjuk be, különben baj lesz!

Nem fogjuk be! Sőt, egyre hangosabbak leszünk Németországban, Franciaországban, Belgiumban és szerte az EU-ban. Jól figyelj, Brüsszel: Magyarország soha nem enged a zsarolásnak! Kezdődik az EP-kampány, tanulunk traktort vezetni.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Varga Judit Facbook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kokrowatz-0
2024. január 30. 17:02
pedig a schadl-botrány idején elég jól befogtad, még el is tűntél. meg is úsztad valahogy.
..--..
2024. január 30. 10:37
-zsoltkom- "Jól figyelj, Brüsszel: Magyarország soha nem enged a zsarolásnak!" Ez is csak dekázás... Judit fő szakterülete. Már csak egy lábon állva hegedülnie kellene, hogy eladható cirkuszi mutatvány lehessen. Eddig hivatalosan csinálta ezt, most meg már csak a csoportkép kedvéért magánszám. Egy csinos díszzsebkendő Orbán öltönyzsebében. Egyelőre legfőbb feladata fideszesnek, fideszes női kvóta tartaléknak lenni (Miért kapja a fizetést, mit csinál érte?). Ehhez elég lenne a középiskolai végzettség... mégis kidobnak rá egy valagra való közpénzt.
The Loner
2024. január 30. 07:45
kerek-a-pere : "szájhősök mindig a rövidet húzták" 2010 óta folyamatosan. 😂😂😂
kerek-a-perec
2024. január 30. 07:39
Jobb ha befogod az etetőted Jutka - szájhősök mindig a rövidet húzták a történelmünkben !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!