Szánthó Miklós: A spanyol barátokkal együtt megkezdjük a woke-talanítást és lecsapoljuk a brüsszeli mocsarat

2024. január 30. 11:43

Az Alapjogokért Központ főigazgatója felidézte, hogy „tavaly a CPAC Hungary-vel egyenesen a globális kultúrharc frontvonalába kerültünk, szeretünk is ott lenni”.

2024. január 30. 11:43

„A spanyol és a magyar jobboldal is tisztában van vele, hogy a küzdelmünk nem csak a két ország küzdelme, nem pusztán jobboldali rekonkviszta, hanem a józan ész visszahódítása egész Európában” – mondta el Szánthó Miklóst, az Alapjogokért Központ főigazgatója.

A szervezet hétfő esti rendezvényén Juan García-Gallardót, Kasztília és León tartományi alelnökét látták vendégül.

A spanyol VOX képviselője köszöntőjében kiemelte,

 brüsszeli bürokraták egy kis csoportja akarja befolyásolni, hogy hogyan építsük Európát, 

de mint fogalmazott, össze kell fogni, hogy azt az európai emberek teremthessék meg. García-Gallardo kiemelte, a magyar kormány családpolitikáját fontos és követendő példának tekintik Spanyolországban.

Szánthó azzal folytatta, hogy „együtt erő vagyunk, és csak együtt van erőnk”, rámutatva a két ország közötti együttműködés fontosságára.

Az Alapjogokért Központ főigazgatója beszédében kiemelte, hogy a keresztény hagyományok védelme és a migrációs válság elleni küzdelem nem két külön dolog, hanem ugyanazt jelenti, amit a jobboldali szervezetek rövidtávú feladatként tűztek ki. A hosszútávú céloknál az országok szuverenitásának védelmét emelte ki. 

„A globális kultúrharc frontvonalába kerültünk, szeretünk is ott lenni”

A főigazgató emlékeztetett, „tavaly a CPAC Hungary-vel egyenesen a globális kultúrharc frontvonalába kerültünk, szeretünk is ott lenni”, majd kihangsúlyozta, hogy 3 hónap múlva az idei rendezvényen is ezeket a célokat tartják szem előtt, ahol április 25-26-án a spanyolokkal együtt „megkezdik a woke-talanítást és lecsapolják a brüsszeli mocsarat”.

Juan García-Gallardo köszöntöjében aláhúzta, „a kultúránkat, az életünket, a családunkat kell megvédeni a globalistáktól”. Hozzátette: 

a brüsszeli bürokraták elleni harc bár bonyolultnak tűnik, de meg lehet nyerni. 

Garcia-Gallardo úgy fogalmazott: nem hagyhatják, hogy a gyökereiket támadják, azért is jött Magyarországra, hogy tanuljon a magyar kormány gyakorlatából és ezzel a tudással minél hatékonyabban tudjanak felkészülni az európai uniós választásokra. 

A spanyol politikus elmondta, a magyar kormány családpolitikáját példaértékűnek tartják, és a magyar példát alapul véve szeretnék támogatni a hasonló helyzetben lévő spanyol családokat, hogy így erősíthessék a régiót – olvasható az alapjogokert.hu oldalon.

***

Nyitókép: Szánthó Miklós Facebook-oldala

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2024. január 30. 16:05
Olyan barátok, mit Fico meg az Erdogan?
MaBaker
2024. január 30. 15:26
A magyar kormány gyakorlatát Gyurcsány Ferencnek hívják történelmi böszmeséggel történelmi lehetőséget nyújtott a fidesznek és nem átall azóta is felemelt mutatóujjal választókat ijeszteni el az ellenzéktől. Ha csak ez az egy eleme nem lenne a magyar politikának, fidesz siker sem lenne.
Lpazo
2024. január 30. 14:24
Talán az összefogás előtt tisztázni kellene EU-n belül, hogy mihez van joga a Bizottságnak (bürokratáknak), Egyébként valóban hajmeresztő, hogy milyen szinten szól bele a brüsszeli adminisztráció egy-egy ország belügyeibe, és szuverén politikájába.
Zsolakomarom
2024. január 30. 12:53
lecsapoljak a jobboldali mocsarat? eddig is jobboldali vezetes volt pruszelben, csak a fideszt onnan emlekeim szerint kibasztak nem ugy nez ki hogy valaha is visszakerulnek, plane nem csapolnak le semmit ha ha ha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!