A dróntámadást is kivédik a magyar hadsereg tankjai (VIDEÓ)

2024. február 09. 07:47

„Mindig van csapatlégvédelem, ami ezeket a drónokat szépen le fogja majd kapkodni” – derült ki a felvétel alapján.

2024. február 09. 07:47

A Magyar Honvédség legújabb videójában azt mutatta be, hogyan tudják magyar hadsereg tankjai a dróntámadást is kivédeni.

Adaptív tetőpáncél van felhelyezve azokon a területeken, amik kifejezetten fontosak ahhoz,

hogy működjön a löveg, illetve ahol igazán sebezhető lenne a drónok ellen. A tüzérséget és egyéb más alegységeket sem telepítenek egyedül. Mindig van csapatlégvédelem, ami ezeket a drónokat szépen le fogja majd kapkodni” – derült ki a Magyar Honvédség legújabb videójából.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: TikTok

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2024. március 14. 11:22
Ezt elhiszi aki írta?
Osztap_Bender
2024. március 03. 15:39 Szerkesztve
A semmitmondó, semmit sem mutató, haszontalan videó, a pirossapkás bohóc zsoldos és a hatalmas vas. Nagy bajban lesznek azok a tarackok amiket a videón nem látható, talán nem is létező (vagy erősen titkolt) csapatlégvédelem óv majd az ellenségtől. A lényeget meg kifelejtettem. A nagy vas curva drága, az ember meg terem, mint a dudva, mondta a nagy szovjet hadvezér.
august
2024. február 15. 15:07
Nincsenek csodafegyverek, a drónok sem azok, a drónok elleni légvédelmi rendszerek sem azok. A macska-egér harc minden téren. éppen a Kínaiak mutattak be valahol egy újnak mondhatotó drón rendszert, ahol több tucatnyi drónt indítanak a célterület föké, és azok önállóan keresik neg a célpontjukat.. Ennek is biztosan kitalálják az ellenszerét, ha lesz gyenge pontja.
alexandrosz-2
2024. február 10. 08:42
Lószart mama!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!