A kormánypárti szavazók egy része félreérti, hogy mi a hazaszeretet

2024. február 28. 08:00

Európa mellett állni, és annak szerves részének lenni nemzeti érdek.

2024. február 28. 08:00
null
Róna Péter
Facebook

„Magyarországon a kormánypárti szavazók egy része félreérti, hogy mi a hazaszeretet. A hazánkat szeretni egy normális országban nem azt jelenti, hogy kötelezően szeretni kell az éppen aktuális kormányt, sőt!

A hazaszeretet éppen azt jelenti, hogy amikor a regnáló kormány döntéseivel és tetteivel szembemegy a nemzeti érdekekkel, akkor felismerjük azt, és bármi is legyen a retorzió, felemeljük ellene a szavunkat. És hogy mi a hosszú távú nemzeti érdek, hazánk érdeke? 

Nos, azt a gyermekeink, unokánk jövője szempontjából kell néznünk és vizsgálnunk. Az, ami nekik jó, az a nemzeti érdek, ami pedig számukra kedvezőtlen, az nagyon nem az. Nem bonyolult ez, csak egy picit ki kell emelni a fejünket a napi politika sokszor bűzlő mocsarából. Ebből a szempontból Európa mellett állni, és annak szerves részének lenni nemzeti érdek, az oroszoknak kiszolgáltatni hazánkat, a kínaiaknak eladósítani a magyarokat a nemzeti érdek elárulása.”

***

Nyitókép: Róna Péter Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 199 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:15
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­ö­­g­ö­s­­­ ­­l­­á­n­­­y­­o­k­­­ ­­v­á­­r­­­n­­­a­­­k­­­ ­­­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
Patika
2024. április 19. 08:28
Európa mellett állni, és..... szerves részének.... lenni nemzeti érdek. ---- Legyél te a nemi szerves része te hülye fas...
kbs-real
2024. március 28. 17:22
Hát e meg?
nyugalom
2024. március 28. 16:23
Valtsa mar le a nepet,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!