Az antifasiszták vegytiszta terrorizmust hajtottak végre

2024. február 01. 07:14

Erről vitatkozni sem nagyon lehet, de nem vagyunk teljesen tehetetlenek.

2024. február 01. 07:14
Somkuti Bálint
Somkuti Bálint
Facebook

„A terrorizmus alatt leggyakrabban a civilek megfélemlítésére alkalmazott erőszakot szoktak érteni a szakértők, bár számtalan egyéb definíció is létezik. Mint irregularis hadviselesi formával elég sokat foglalkoztam a terrorizmussal. 

Amit az internacionális összetételű Hammerbande antifasiszta terrorcsoport tavaly ilyenkor Magyarországon művelt az nem más mint vegytiszta terrorizmus. Erről vitatkozni sem nagyon lehet. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

De ahogy minden ilyen alkalommal elmondom nem vagyunk teljesen tehetetlenek. 

Ha egy ilyen támadást latunk, azonnal lehet hivni a rendőrséget, és a támadók ruházatát, kinézetét alaposan megfigyelni. 

Hölgyek, pláne nagymamák NE avatkozzanak közbe. Kiabálni, segítséget hívni viszont lehet. Férfitársaim, különösen ha van sport múltja az embernek, megprobálhatjak megállítani a támadókat, elfogni őket a rendőrség kiérkeztéig. De ezt is óvatosan! Nemrég egy szóváltást követően egyetlen ütéstől meghalt valaki! 

Elég csak a kezüket megfogni, a távozásukat megakadályozni. Lehetőség szerint többen, mert ezek a gyáva férgek csoportosan járnak. A többit elintézi az igazságszolgáltatás.”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2024. február 02. 18:07
Mindent dokumentálni kell fotókkal és főleg videóval. Ezt a kihallgatáson is be lehetett volna mutatni, ahol ol. TV-stáb filmezte a lány láncait és a bilincseit az ol. TV-nézők megrökönyödésére. (Más országban ez TILOS.) Ott ült a családja, baráti köre. Amikor a magyar szólásszabadság hiányáról van szó, akkor a képviselőknek v. a megbizott miniszternek kellene vinnie az ellenzéki sajtó példányait és az orruk alá dörzsölni. Ez LÁTVÁNYOS védelem . Hiába adjuk oda nekik a sok oldalas angolra leforditott szöveget, nem veszik a fáradságot elolvasni vagy nem értik, amit olvasnak. Az angol elég pongyola nyelv, 1-1 mondatot sok féleképpen lehet leforditani és értelmezni. Jobb a német és a francia, ott kevésbé lehet félreérteni egy szöveget és könnyebb magyarra is átültetni, főleg németből.
Jose
2024. február 02. 08:05
Megnéztem a bizt. kamera felvételét. Megérdemlik az 5-10 évet. Nem volt halálos áldozat, de ez az aljasság megér min. 5 évet. Még annak a kis kurvának is legalább 2 év, aki az őr szerepét játszotta, tehát nem ütött, csak ellenőrizte a terepet.
N.N.
2024. február 02. 07:17
Az a baj, hogy ez a p...a (a náci sajtóban: "tanítónő") addig ül börtönben, amg jogerős ítélete nem lesz. Utána a kérelmére át kell adnunk a büntetés végrehajtását Olaszországnak, ahol majd pár hónap luxusüdülés után kegyelmet kap.
EX_Terminator
2024. február 02. 01:26
Ha rajtam múlik és fegyver van nálam? Az 7 hulla lett volna... Azok az idők egyszer és mindenkorra elmúltak hogy én az ilyen férgekkel finomkodjak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!