Italoztak, telt az este, aztán utcai kukával verték egymást össze (VIDEÓ)

2024. február 27. 10:00

Születésnapot ünnepeltek.

2024. február 27. 10:00
null

Az ügyészség közleménye szerint három férfi 2022. május 2-án ugyanazon nyergesújfalui szórakozóhelyen tartózkodott, ahol egy születésnapot ünneplő testvérpár is italozott. Az egyik ünneplő férfi az ott tartózkodó vendégekbe belekötött, őket veréssel fenyegette, hangoskodott, a felszolgálót sértegette, italát kiborította. A testvére próbálta őt visszafogni, majd együtt a szórakozóhely teraszára mentek, ahol szóváltás közben lökdösték egymást. Amint a testvérek a teraszra mentek, az egyik vendég a szórakozóhely ajtaját bezárta, mert a fenyegető férfi magatartása riadalmat keltett.

Miután a testvérekben tudatosult, hogy nem jutnak vissza az épületbe, egyikük üres sörösüveget dobott az ajtónak, majd mindketten elindultak a szórakozóhelyről,  míg a három másik férfi a testvéreket követni kezdte, hogy ezért számon kérjék őket.

A három férfi utolérte az ittasságuk miatt egymásba kapaszkodó testvéreket, akik közül egyikük rögtön megindult a három férfi felé, azonban a testvére visszafogta.

Az egyik elkövető felkapta az utcán lévő kukát, és azzal a felé megindult férfi fejére csapott, majd a kukával felé is ütött, a három férfi közül egy másik pedig belerúgott a felé indult férfiba. 

Eközben az egyik garázda elkövető a testvérpár másik tagjába rúgott bele, mire a megrúgott férfi a fémkukát megfogta és azt elhajította a velük szemben álló társaság egyik tagja felé.  Azonban a dobás egy drogéria üvegét érte el. Két férfi az utcán lévő kátyút körülvevő paravánt a testvérek irányába borította, illetve egyikük a kukával megdobta a testvérek egyikét.

Az ügyészség három elkövetőt garázdaság bűntettével, egy elkövetőt garázdaság vétségével, illetve az egyik garázda férfit rongálás vétségével is vádolja.

A csetepatéról felvétel is készült, ide kattintva megtekintheti.

Nyitókép: Ügyészség

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeraMayer
2024. február 27. 10:53
Italoztak, telt az este, aztán utcai kukával verték egymást össze, így mulatá az időt néhány jó magyar, mígnem rabosíták őket csakhamar.
VeraMayer
2024. február 27. 10:53
Italoztak, telt az este, aztán utcai kukával verték egymást össze, így mulatá az időt néhány jó magyar mígnem rabosítva lettek csakhamar.
kizokkentido
2024. február 27. 10:41
A kannabisz hatása alatt nem látható ilyen jelenet.
kizokkentido
2024. február 27. 10:41
A kannabisz hatása alatt nem láthatsz ilyen eseményeket és nem azért nem, mert kiüt a szer.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!