Thürmer Gyula szerint Trianon felülvizsgálatakor csak erre az országra számíthatnánk (VIDEÓ)

2024. február 28. 08:10

A Munkáspárt elnöke szerint ha Trianont egyszer felül lehetne vizsgálni, akkor Magyarország nem számíthatna a nyugati szövegségeseire.

2024. február 28. 08:10
null

A Munkáspárt vezére, Thürmer Gyula közzétett egy videót a párt közösségi oldalán, amiben Trianonról és a határon túli magyarság helyzetéről is elmondta véleményét. Thürmer szerint ha Trianont egyszer felül lehetne vizsgálni, akkor Magyarország nem számíthatna a nyugati szövetségeseire.

„Magyarország nem számíthatna azokra, akik Trianont ráerőltették a magyarságra, a franciákra, az angolok és a többekre” – mondta a politikus.

Trianonmentes Európa

A Munkáspárt elnöke szerint csupán egy ország lehetne a magyarság számára partner egy „trianonmentes Európa” megteremtésében, ez az ország pedig Oroszország. A baloldali politikus a határon túli magyarság kapcsán is elmondta a véleményét.

Ha magyar nemzeti kisebbségek sorsát figyeljük, azokat, akik ott élnek Kárpátalján, Erdélyben és másutt. Ha azt akarjuk, hogy az ő sorsuk jobbra forduljon, ha azt akarjuk, hogy Európa ne feledkezzen meg a nemzeti kisebbségekről, mint ahogy ma megfeledkezik, akkor csak egyetlen egy országra számíthatunk ebben a küzdelemben, az pedig Oroszország

– tette hozzá a Munkáspárt elnöke.
Thürmer Gyula videóját itt tekintheti meg:

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Borbély Zsolt Attila

Magyar Nemzet

Idézőjel

A Bauer- és Ungváry-féle balliberálisok megpróbálják megmagyarázni nekünk azt, hogy mindez igazságos volt, sőt jól is jártunk vele. Talán még köszönettel is tartozunk!

Nyitókép: Képernyőfotó
 

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:15
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­ö­­­g­ö­s­ ­­l­á­­­n­­y­­­o­k­ ­­v­­á­­­r­n­­­a­­k­­ ­­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
Zjzj
2024. március 05. 19:03
Nemeoka jon a “ Je suis Thurmer” zorbantol…
ittésmost
2024. február 28. 11:04
antal-2, te milyen vallású vagy? hogy lehet a szívébe döfni egy embertársadnak a gyerekének halálát említve? hogy lehet, hogy trágár szavakat használsz? Nem olvastad Krisztus szavát? Mt.12, 36 "Mondom nektek: az emberek az ítélet napján minden fölösleges szóról számot adnak, amit kiejtenek a szájukon. Szavaid alapján igazulsz meg, és szavaid alapján vonsz magadra ítéletet.”
antal-2
2024. február 28. 10:31
Hé, bagyula! A ruszkik is kihalnak! Putyin haragszik is érte! Fogynak mint a magyarok pedig annyian vannak mint az oroszok! Cserébe a csecsenek termékenységi rátája: 5.5!!! Kadirov testvéremnek 12 gyermeke van! Neked egy vót az is kihótt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!