Tüttő Kata reagált az állítólagos jelöltségére, nem is akárhogy!

2024. február 07. 16:20

Az MSZP EP-listavezetője szerint „a Fidesznek nincs ajánlata, ezért csak a rombolásban tud gondolkodni” .

2024. február 07. 16:20

A Népszava megkereste Tüttő Katát annak kapcsán, hogy felröppent a hír: napirenden lehet Karácsony Gergely leváltása, és helyettesét jelölnék a főpolgármesteri posztra.

Mindenféle férfiak fantáziálnak rólam, de ezzel nekem nincs dolgom” 

– reagált az érintett a lapnak, majd hozzátette: nincs dolga ezzel a hírrel, „már csak azért sem, mert egy hang sem igaz belőle. Sőt, az ellenkezője állítható: nincs Karácsony Gergelynek alternatívája”. Tüttő Kata szerint a kormánypárt kreált ügyekkel akarja gyengíteni és hiteltelenné tenni Karácsonyt, hogy aztán könnyebb legyen számukra egy esetleges választási győzelem. 

A Fidesznek egyszerűen nincs ajánlata, ezért csak a rombolásban tud gondolkodni. 

Nincs javaslatuk, nincs olyan emberük, aki alkalmas lenne Budapest vezetésére; egyrészt ezt akarják ezzel a módszerrel palástolni, másrészt pedig ez a bevált módszerük. Ahogy említettem: rombolni, és rombolni” – nyilatkozta a főpolgármester-helyettes. Tüttő úgy látja: az elmúlt négy évben mindent megtett a Fidesz annak érdekében, hogy lehetetlen helyzetbe hozza Budapestet, illetve Karácsony Gergelyt. „Folyamatosan elvett tőle mindent, amit csak lehetett, pénzt, hatáskört, intézményeket, megváltoztatta a választási törvényt, most pedig – városházi forrásokra hivatkozva – próbál új tematikát bedobni” – hangsúlyozta az MSZP EP-listavezetője.

A Népszava szerint a közvélemény-kutatások azt mutatják: nincs veszélyben Karácsony Gergely pozíciója. Pulai András, a Publicus vezetője hangsúlyozta, ha ma lennének a választások, Karácsony Gergely ugyanolyan magabiztosan nyerne, mint 2019-ben. Karácsonynak, még 2023 elején volt egy visszaesése, de ezt később ledolgozta, emelte ki a közvélemény-kutató. Ha a verseny, az akkorihoz hasonlóan a Berki-Puzsér tengelyen mozog majd, akkor nagyjából hasonló fölénnyel nyerné a választást a főpolgármester, mint akkor – olvasható a portálon.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gasztronauta
2024. február 09. 14:36
Kata! Van egy ajánlatom , bekaphatod!
zsolt196969
2024. február 08. 19:24
Mindenféle????? Mert te ki vagy? Vagy a balosok zaklatnak? A Karigeri akár veled valamit.? Ne. Félj meg ehhez is hüje????? Van a DK ban rejsz Matyi. Vele próbálkozz
Sulammit
2024. február 08. 16:40
Katalin! Hordjad csak így a hajadat, felfésülve, mindjárt nem fognak még azok a mindenféle férfiak sem fantáziálni rólad, akik eddig megtették.
nyugalom
2024. február 08. 10:16
Mindenfele ferfiak? Ez egy önimadó voros galiciai, kőgazdag, leisztinger is kirúgta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!