Verhofstadt ismét fröcsögve támadt Orbánra

2024. február 28. 12:42

Mostani posztjában Putyint már egyenesen a magyar miniszterelnök barátjaként aposztrofálja.

2024. február 28. 12:42
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Az Országgyűlés hétfőn elsöprő többséggel elfogadta Svédország NATO-tagságának ratifikációját, ezzel a döntéssel Magyarország is jóváhagyta a szövetség bővítését. A híresen magyarellenes belga politikus, Guy Verhofstadt a döntés után ismét fröcsögve támadt Orbán Viktorra:

»Soha ne felejtsük el, micsoda történelmi pillanat ez: Putyin Nyugat-ellenes háborúja előtt el sem tudtuk volna képzelni, hogy Svédország csatlakozik a NATO-hoz… És azt se felejtsük, hogy Orbán hónapokig húzta ezt, és mindannyiunk biztonságával hazardírozott, hogy barátja és hőse, Putyin kedvében járjon.«

A liberális politikus rendszeresen támadja a magyar miniszterelnököt azért is, mert hajlandó volt Putyinnal tárgyalni. Sőt, mostani posztjában Putyint már egyenesen a magyar miniszterelnök barátjaként aposztrofálja. De arról valahogy rendszeresen megfeledkezik, hogy pont ő volt az, aki a legnagyobbat kaszálhatta korábban az orosz elnökkel való üzleteken. A baloldal tipikus álszentségét és a felháborító, elvtelen kettős mércéjét mi sem mutatja jobban, mint hogy a volt belga miniszterelnök egy olyan cég igazgatótanácsában foglalt helyet, amelyik világszerte LNG-t, cseppfolyósított gázt is szállít. A vállalat emellett a szárazföldi kiszolgálásban és az energiahordozó tárolásában és visszagázosításában is aktívan részt vesz szinte minden kontinensen. A szállítmányozó cég a legnagyobb orosz céggel, a Gazprommal is szerződött.

A nemzetközi baloldal Magyarország mindenkori bírálásáért és a magyar kormány ostorozásáért felelő politikusa ismét bebizonyította, hogy csupán kicsinyes politikai érdekek vezérlik, és jó liberális szokás szerint más szemében a szálkát is észreveszi, de a sajátjában a gerendát sem.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MTI/Európai Parlament Multimédiás Központja/Genevieve Engel 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2024. február 29. 13:33
Az a kurva nagy probléma, hogy személy szerint Putyin jobb és megbízhatóbb szövetséges lenne, mint bármelyik brüsszeli vagy kisantant állam jelenlegi vagy korábbi vezetője. Nyilván Putyin sem marad örökké hatalomban, és Oroszország azért elég nagy. Az óvatosság nagyon is indokolt. De jelenleg jobb lehetne vele szövetkezni, mint a Nyugat bármelyik részével vagy egészével.
dryanwolf
2024. február 29. 00:13
...a magyar miniszterelnök barátjaként aposztrofálja. Hogy "barátja és hőse, Putyin" felálljon. (kedvében jár)
dryanwolf
2024. február 28. 23:16
Sajátjában a gerendát sem - Verhofstadt észreveszi Fotó: Csépányi Balázs
tornacsuka
2024. február 28. 19:52
Jól van, jól van pipa Gergő... Nyugodjál meg. Menj egy narkó bárba, szippants egy nagyot valami tökös cuccból. Azután aludj, aludj, aludj... ÉS TÖBBÉ FEL NE KELJ TE MOCSKOS ÁLLAT !!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!