Bár tagadják, választási alku születhetett a baloldalon

2024. március 21. 18:36

Választási alkut köthetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd. A Magyar Nemzet információi szerint a baloldali pártok már arról is megegyeztek, hogy 2026-ban Dobrev Klára lehet a közös kormányfő-jelölt.

2024. március 21. 18:36

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán 

Megegyezhetett a DK, az MSZP és a Párbeszéd: a három baloldali párt közös listával indulhat idén és a 2026-os országgyűlési választáson is – értesült a Magyar Nemzet. Budapesten és az európai parlamenti választásokon is közös listán indulhat a három párt idén júniusban. 

A baloldali pártok közös főpolgármester-jelöltjük Karácsony Gergely, a 2026-os országgyűlési választások miniszterelnök jelöltje pedig Dobrev Klára lehet.

A lap szerint a megállapodást napokon belül bejelenthetik a pártok képviselői, ugyanakkor a DK, az MSZP és a Párbeszéd a HVG megkeresésére cáfolta az értesülést. A Párbeszéd sajtóosztálya szerint „nincs mit kommentálni, minthogy nincs ilyen megállapodás”, míg az MSZP azt válaszolta, „az MSZP-nek a választásokkal kapcsolatban közlendője lesz, akkor azt kommunikálni fogja a sajtó felé.”

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:07
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­­ö­g­ö­s­­­ ­­l­á­­­n­­y­­o­­k­­ ­­­v­­­á­r­­­n­a­­k­ ­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
ringwoodite
2024. március 22. 09:01
Még milyen opciót nem próbált ki a balf.szoldal? Ide oda tekeregnek mint a táncolva forgó agyatlan főnökük, hogy egy pillanatban anyagfáradás miatt az illesztésnél elengedje a kötés, és minden szereplőt a lendület szétszórja a bús picsába.
figyelő4322
2024. március 21. 22:56
Zsolakomarom 2024. március 21. 20:45 "se ezeket, se a fideszkomcsikat nem tamogatjuk, inkabb a mi hazank mozgalmat" Nocsak, komárnói.. Téged azért futtat a Fletó keresztapa, hogy elriaszd a híveket Mi Hazánk nevű párttól? Ez persze nem más, mint... Pótcselekvés, legjobb esetben is. Hacsak nem azért teszi, mivel a Fideszen és szavazóin már évek óta nem sikerül fogást találnia!? Úgy gondolhatja tán, hogy a Toroczkai pártja billegő, mivel főleg volt Jobbikosokból áll? Hmmm... 🤔
figyelő4322
2024. március 21. 22:46
Nahát, nahát, hogy mik vannak... Nyomul továbbra is a Fletó Keresztapa DeKa nevű maffiája, ami most már vitathatatlanul az ÉLcsapat a moslék koalícióban... Habár... Tulajdonképpen mit is látunk itt? 2 csapat a háromból láthatatlan, mérhetetlen... Lényegében már csak papíron (is alig) léteznek! Hát ezekkel nem fog vonzani extra híveket a DeKa. Habár azért nem olyan ostoba a Fletó, mint amilyennek látszhat. Így próbálja átvenni a teljhatalmat a balhibbant oldalon. Jó, hát valahol el kell kezdeni. Gondolom a Nyomorentum luvnyái (Csekk Atka, Donáthka Kiskacsa) még egy darabig rázzák a feneküket egy picivel több... Előnyökért? Végül ők is beadják a... Derekukat a legerősebb , legkeményebb... Keresztapának(?). Aki majd vigyáz rájuk és gondoskodik róluk.... Persze talán még nem vették észre, hogy ezért keményen meg kell majd dolgozni a DeKa által kijelölt sarkon, mert a főnök nem szívbajos!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!