Dezső Andrásnak (ahogy nekem is) már volt baja a NER működéséből. A luxus Ludas Matyinak még semmi

2024. március 18. 19:36

Természetesen az elborultak már előre hirdették, hogy a rogáni gépezet lép működésbe.

2024. március 18. 19:36
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép:  Földházi Árpád/Mandiner 

***

Röpke 24 óra elteltével csak befutott az is, amiről szó van. Természetesen az elborultak már előre hirdették, hogy a rogáni gépezet lép működésbe,

 azon a gyáva nyüszögésen, amit a metoo-harcosok előadnak, pedig csak mulatok. 

Egy dolgot ugyanis nem árt tudni. Az, akit láttatatlanban pocskondiáznak és gyanúsítanak, az az a Dezső András, aki - többek közt - a Kaleta-ügyet is föltárta. Tehát a művelt és képzett közönség vagy hitelesnek fogadja el ezúttal is az állításait, vagy kurva gyorsan befejezi a kaletázást is. 

Még egy megjegyzés. Dezső Andrásnak (ahogy nekem is) már volt baja a NER működéséből. A luxus Ludas Matyinak még semmi.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. április 28. 18:57
- Ha Orbán valóban a haza bölcs atyja és messze a legnépszerűbb politikus, akkor mi szüksége van a kormánynak 1800 milliárdos propagandára, vészhelyzeti kormányzásra, a közmeghallgatások eltörlésére, a népszavazás intézményének ellehetetlenitésére, a Közmédia, a Média Tanács, és a megyei napilapok 100%-os fideszesitésére, stb." - Mert " a jó bornak is kell a cégér". az ilyen felcsúti lőrének meg különösen.
catalina11
2024. március 19. 16:13
Egy dolgot ugyanis nem árt tudni. Az, akit láttatatlanban pocskondiáznak és gyanúsítanak, az az a Dezső András, aki - többek közt - a Kaleta-ügyet is föltárta. Tehát a művelt és képzett közönség vagy hitelesnek fogadja el ezúttal is az állításait, vagy kurva gyorsan befejezi a kaletázást is. " Libernyákéknál nincs következetesség, csak érdek.. "Még egy megjegyzés. Dezső Andrásnak (ahogy nekem is) már volt baja a NER működéséből. A luxus Ludas Matyinak még semmi." Nem tudom mi baj volt bárkinek is a NER működéséből. Hallom a folyamatos nyüszítést, de konkrétum még sosem került elő.. Ettől eltekintve Magyar Péter tényleg egy luxus Ludas Matyi..
kamasuka
2024. március 19. 10:28
Milyen Kaletázást tárt fel? Azt is Orbánra sütöttétek, pedig a nagy lófaszt.
google-2
2024. március 19. 10:09
A baloldali feministák és egyéb nővédők már annyira dehumanizálták a jobboldalt, hogy az ottani nőket nem védik, azok nincsenek, nem is nők, semmit sem érdemelnek, szavuk sem lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!