Gelencsér Ferenc a diktatúra ellen tüntet Berlinben, de a magyar nagykövetségtől kért szállást (VIDEÓ)

2024. március 14. 14:51

Menczer Tamás arra kérte kollégáit, hogy a tüntetés előtt biztosítsanak kávét és reggelit is a momentumos politikusnak.

2024. március 14. 14:51

Nyitókép: Gelencsér Ferenc Facebook-oldala

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára a Facebook-oldalán csütörtökön közzétett videóban arról számolt be, hogy Gelencsér Ferenc, a Momentum országgyűlési képviselője hivatalos útjára hivatkozva kért és kapott szállást a berlini magyar nagykövetségtől, 

miközben pártja március 15-én éppen itt tart tüntetést. 

Menczer Tamás – aki a videóban az ellenzéki politikust „Ferinek, a Gelencsér Ferinek” nevezi – azt mondta: a Momentum volt elnöke jelezte a berlini magyar nagykövetségnek, hogy március 13-a és 15-e között hivatalos úton tartózkodik a városban és szállást kér.

„És hát kapott is, udvarias emberek vagyunk” – folytatta az államtitkár, aki szerint a képviselőt Berlin legszebb részén, közel a Brandenburgi kapuhoz szállásolták el.

Menczer Tamás ugyanakkor hozzátette: eközben érkezett a hivatalos tájékoztatás, amely szerint 

a Momentum március 15-ére tüntetést szervez a berlini nagykövetség elé, „merthogy Magyarországon mocskos diktatúra van”.

„Tünteti mégsem lehet korgó gyomorral”

Az államtitkár a videóban arra kéri kollégáit, hogy a tüntetés előtt biztosítsanak kávét és reggelit a momentumos politikusnak, mert – mint fogalmazott – „tüntetni mégsem lehet korgó gyomorral”, és vendégeljék meg egy jó vacsorával is, mert a tüntetés „mégiscsak fárasztó dolog”.

Igaza van a Ferinek, mocskos egy diktatúra ez. 

Ferinek jó szórakozást kívánok, mindenki másnak pedig szép, méltóságteljes ünnepet!” – zárta videóját Menczer Tamás.

A vonatkozó felvételt alább tekintheti meg:

h

 

 

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:09
🍓 ️ ­A­ ­d­ö­g­­­ö­­­s­ ­­l­á­n­­y­o­k­­­ ­v­­á­­r­­n­a­­­k­­ ­­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
virag-os
2024. március 15. 14:33
Ezt a videót kérném a tv-ben mindenhol bemutatni, lássák az emberek.
KBA98
2024. március 15. 11:29
Ez a hülye f..milyen diktatúráról beszél?
2024. március 15. 10:35 Szerkesztve
A csér-félék az ifjúkommunisták családjába és az elmebeteg zöldek rendjébe tartozó nemzetközi Sorosz szervezet osztályát népesítő, igen kártékony fajtájú élőlény. Lakóhelyétől távol is parazita életmódot folytat. Ritkán szaporodik mert párját rítkitó módon ellenszenves. A csérek Magyarországon a csányok alá tartoznak, hivatalosan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!