Gyurcsány megint fenyegető hangnemre váltott: „Nem ilyen országot akarunk!” (VIDEÓ)

2024. március 14. 11:22

A 2006-os rendőri brutalitás ismeretében ízlelgessük az alábbiakat: a DK elnöke szerint hazánkban jelenleg „az igazságszolgáltatás valójában a hatalom hazug szolgálatába szerződik”.

2024. március 14. 11:22

Fotó: képkivágás/Facebook-videó

***

Új videóban jelentkezett közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke szerint: „a pedofilbotrányt soha nem látott lejárató kampány fogja követni. Arra készül a hatalom, hogy minél több ellenzéki politikust vigyen el és állítson elő a választások előtt.

Most szólok előre: meg fogjuk védeni egymást a koncepciós perektől!

– fogalmazott Gyurcsány.

„Nincs ez rendben. Nem ilyen országot akarunk, ahol az igazságszolgáltatás valójában a hatalom hazug szolgálatába szerződik” – tette hozzá rezzenéstelen arccal a 2006-os tüntetéseken a tömegbe lövető politikus.

A bűnösnek bűnhődni kell, de annyit nem érhet egyetlen hatalom sem, hogy ártatlan embereket cibáljanak meg” – hangsúlyozta Gyurcsány.

Ezt is ajánljuk a témában

Korábban egyébként az előző választások idején Gyurcsányékkal összekapaszkodó Jakab Péter is arról beszélt, hogy óriási felelősség terheli a korábbi miniszterelnököt a botrányos 2006-os események kapcsán:

Én azt gondolom, hogy 2006 kapcsán Gyurcsány Ferenc felelőssége nem kerülhető meg”

– fogalmaz, majd megismétli: „2006 Gyurcsány Ferenc felelőssége”.

 

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:09
🍓 ️ ­A­ ­­d­­ö­g­­ö­­s­ ­­­l­­á­n­­­y­o­­­k­ ­v­­á­­r­n­­a­­­k­­­ ­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­𝗡
Palatin
2024. március 17. 13:21
Gyurcsány: "Nem ilyen lovat akartam."... Mi se ilyen ellenzéket. Gyurcsányról és a DK-ról már Petöfinek prófétaként is megvolt a véleménye. Ezt írja egyik versében: "Szivöknek minden porcikája rosz, Már anyja méhéből gazságot hoz, Vétek, gyalázat teljes élete, Szemétől a levegő fekete, S megromlik a föld, melyben elrohad"
elmkov
2024. március 16. 15:58
Gyurcsány egy psyhopata, hataloméhes, bűnöző.
Rumata
2024. március 16. 11:52
Elképesztő pofátlanság a "2006-os rendőri brutalitásról" hazudozni, amikor nyilvános adatokból ismert, hogy a 2006-os tüntetésen több mint 10-szer annyi rendőr szenvedett súlyos sérülést, mint amennyi tüntető. Tisztességes ember 2006 kapcsán csak a hugyosforradalmárok brutalitásáról és a rendőrök jogos önvédelméről beszélhet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!