Kell-e nekünk a Momentum az EP-be?

2024. március 07. 16:17

Már csak három hónap van hátra az Európai Parlamenti választásokig, így mindenki megpróbál egyre nyíltabb lapokkal játszani. Így tett Hajnal Miklós is.

2024. március 07. 16:17
null
Kaszab Zoltán
Vasárnap.hu

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

„Azt a pénzt, amelyet saját elmondásuk szerint is miattuk tartanak vissza, a kormány energetikai fejlesztésekre, a tanárok béremelésére, a vállalkozások támogatására, közlekedésfejlesztésre, munkahelyteremtésre és sok más célra szánta. A Momentum tehát nem a magyar kormányt bünteti azzal, hogy hátráltatja a források kifizetését, hanem a magyar embereket. A kisvállalkozást, amely miattuk nem jut kedvezményes hitelhez. A tanárt, aki miattuk nem kapta meg korábban a béremelését. A munkást, akinek továbbra is a régi Ikaruson kell zötykölődnie. A családokat, amelyek miattuk nem tudják korszerűsíteni a fűtési rendszerüket. A Momentum nem Orbán Viktortól, nem Varga Mihálytól, vagy épp Pintér Sándortól vett el pénzt, hanem azoktól az emberektől, akiknek ez járt volna. 

Ezt is ajánljuk a témában

Még fájóbb, hogy a Momentum ezt nem szégyelli, hanem még büszke is rá!

Persze mit érdekli őket, hogy mi van a magyarokkal? Nekik valószínűleg csak az számít, hogy a megrendelő elégedett legyen, hiszen jó eséllyel a kassza csak ilyenkor csörög. Nekünk, választóknak ugyanakkor érdemes elgondolkodnunk azon, hogy egy, a magyar emberek érdekei ellen dolgozó pártnak mi keresnivalója van tulajdonképpen az Európai Parlamentben? Kell-e nekünk az, hogy legyen ott egy olyan politikai erő, amely azért dolgozik, hogy az ország ne fejlődhessen, hogy magyarok tíz- és százezrei minél nehezebben jussanak egyről a kettőre? A választ szerintem mindenki érzi és ennek megfelelően tud ikszelni június 9-én.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­­­ö­g­ö­s­­ ­l­­á­n­­­y­­­o­­­k­­ ­v­­á­­­r­­­n­­­a­k­­­ ­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
EX_Terminator
2024. március 09. 07:24
Kellenek nekünk árulók akik brüsszelbe rohangásznak hazát árulni és a teljes országot valamint a választópolgárokat mocskolni - gyalázni, tönkre tenni hamis megalapozatlan vádak alapján? HÁT ROHADTUL NEM.
kissb56
2024. március 08. 18:52
Költőinek szánta a szerző a kérdést. A momentumos hazaárulókra csak egy Stockholm-szindrómás vagy mazochista embernek van szüksége.
hátakkor
2024. március 08. 13:48
Akkor inkább ide a Parlamentbe azt a 4 álomférfit!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!