Magyar Péter egy sértődött szociopata, aki dühös a világra

2024. március 26. 05:46

Kedves baloldali messiásváró! ‍Te szeretnéd, ha egy ilyen ember lenne a lányod férje?

2024. március 26. 05:46
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

„Magyar Péter fél órán keresztül magyarázta, hogy miért hallgatta le volt feleségét. Pedig a válasz nagyon is rövid. Azért, mert egy sértődött szociopata, aki dühös a világra, de leginkább Varga Judit sikereire. Milyen ember tesz ilyet? A Szovjetunió vagy az NDK legsötétebb időszakaiban gyakorlat volt a családtagokra történő besúgás, de ma a szabad világban, pláne önszántából milyen igénytelen ember tud ilyet megtenni?

A legfontosabb emberi viszonyok, mint a házasság, a család vagy a barátság legalapvetőbb pillére a bizalom. Magyar Péter ezzel élt vissza, ezt vágta sutba a gyerekeivel és volt feleségével szemben.

Kedves baloldali messiásváró! ‍Te szeretnéd, ha egy ilyen ember lenne a lányod férje? Te rábíznád az ország sorsát egy ilyen aljas emberre? Akkor miért tapsoltok neki?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. március 26. 18:48
TAKARODJ A SITTRE PATKÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
harcimarci-9-9
2024. március 26. 14:58
Dehogy szeretnének ilyen alkesz bunkót a családba! Simán csak egy lehetőséget látnak benne, egy katalizátort egy kormányváltáshoz.
tizennyolcfok
2024. március 26. 13:43
ezt varga jucus apjától is megkérdezted, biczi? vagy amíg nem derül ki, minden a legnagyobb rendben?
MZperX
2024. március 26. 09:35
🤣🤣🤣🤣🤣😆 Atombomba???!!! Nem, hogy kézigránát, de még egy szilveszteri pukkancs SEM! Ellenzék, megjött a Messiásotok és a kertek alatt azonnal el is sunnyoghat... 🤣🤣🤣🤣🤣😆
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!