Újbudai pedofilbotrány: az alpolgármesterek menekülnek a kamerák elől (Videó)

2024. március 12. 22:16

A DK-s vezetésű önkormányzat nem mond semmit arról, hogy milyen szerződésben áll a XI. kerület a Szivárvány Óvoda szexuális kényszerítés gyanújával őrizetbe vett pedagógiai asszisztensének és nevelőanyjának cégével.

2024. március 12. 22:16
LÁSZLÓ Imre

Újbuda baloldali alpolgármesterei elmenekültek a Magyar Nemzet kamerái elől, nem adtak érdemi választ arra, hogy milyen szerződésben áll a XI. kerület a Szivárvány Óvoda szexuális kényszerítés gyanújával őrizetbe vett pedagógiai asszisztensének és nevelőanyjának cégével – írta meg keddi cikkében lap.

A Magyar Nemzet által készített videóban jól látható, hogy a médium riportere elől Barabás Richárd és Erhardt Attila alpolgármesterek sietősen bemenekülnek az önkormányzat épületébe, ahol a biztonsági őr felszólítja a sajtó munkatársait, hogy kapcsolják ki a kamerát.

A Magyar Nemzet többek között emlékeztet: a helyi polgármester már korábban elutasította a válaszadást azzal kapcsolatban, hogy milyen elvégzett munkáért fizet az önkormányzat, valamint rámutattak: most pedig Barabás Richárd, Újbuda párbeszédes alpolgármestere menekült inkább válaszadás helyett az önkormányzat épületébe.

A politikus a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy a városvezetés mindent kommunikált, amit ezzel kapcsolatban lehetett, csakhogy a riporter kérdésére semmiféle értékelhető választ vagy bármilyen információt nem adott. Mint a lap ugyanakkor tájákoztat: „a momentumos Erhardt Attila azonban annyit elárult, hogy már 2015-ben és 2016-ban is szerződésben álltak a céggel.” Hozzáteszik:

csakhogy a 2018-as választások előtt a Sokfilm Bt. bevétele még a nullához közelített, míg a baloldali városvezetés alatt már milliós bevétele volt.”

Erről itt olvashatnak részletesebben.

Az ügy előzményeiről korábban a Mandiner is beszámolt. Emlékezetes: a rendőrök nemrég előállították azt az óvodai alkalmazottat, aki a rá bízott gyerekekhez közeledett Újbudán, az egyik önkormányzati óvodában. Magyar Nemzet egy korábbi cikkében azt írta, a férfit 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális kényszerítéssel gyanúsítják. Értesülésük szerint a pedagógiai asszisztens az óvoda területén lévő mosdóban fajtalankodhatott egy kisgyermekkel. A legfrissebb hírek szerint ráadásul két óvodában is dolgozhatott Újbudán a pedófília gyanújával őrizetbe vett férfi, aki pornográf fotókat is küldhetett a gyerekekről az élettársának.

A Magyar Nemzet fentebb említett riportja itt tekinthető meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:10
🍓 ️ ­­A­ ­­d­ö­­­g­­­ö­­­s­­ ­l­­­á­n­­y­­­o­­k­ ­­­v­­­á­­­r­­­n­­­a­k­­­ ­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
Tommaso
2024. március 13. 14:45
A FIDESZ-fele pedofil botranyba az egesz kormany bele bukott volna -- egy jogallamban
Tommaso
2024. március 13. 14:43
A FIDESZ- fele pedofil botranyba, az osyzes europai lrszagban nemcsam Novak KALETA lin allamfo es a gazsagugyi miniszterasszonysag bukott volna bele, hanem maga a kormany.
files32
2024. március 13. 06:41
Balogh püspök módon menekültek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!