Akibe beletört Pressman foga

2024. április 30. 15:42

Dancsót is be akarták húzni, azonban nem számoltak azzal, hogy egyrészt különvéleménnyel bír sok témában.

2024. április 30. 15:42
Lentulai Krisztián
Lentulai Krisztián
Mozgástér Blog

Nyitókép: Képernyőfotó

„Dancsó Péter az egyik legrégebbi, legismertebb videós, akit még a hőskorban nem influenszernek hívtak, csak simán youtubernek. Az, hogy sikeres youtuberek hatással vannak a környezetükre, a modern marketing egyik legfontosabb lehetősége lett, hiszen fiatalok tömege képes megvenni azt a terméket vagy szolgáltatást, amit akárcsak burkoltan mutatva a videóban, akár szándékos reklámmal le akarnak nyomni a torkán. A televízió egyeduralma régen átalakult és folyamatosan teret veszít a YouTube, az Instagram, a Facebook, sőt már leginkább a TikTok miatt. Dancsó az évek alatt nem kopott el. Ma is tartja masszív táborát, Videómánia csatornája 1.26 millió követővel rendelkezik, ezt minden hazai párt megirigyelné címlistaként. Nem véletlen tehát, hogy az amerikaiak Dancsót is be akarták húzni. Azonban nem számoltak azzal, hogy egyrészt különvéleménnyel bír sok témában, másrészt valószínűsítem, hogy a saját imázsa szempontjából pont a sorba be nem állásával gondolta megtartani, megerősíteni saját független és szuverén mivoltát.

Maga a sikertelen invitálások ténye persze maradhatott volna jótékony homályban, azonban Dancsó Péter, a hazai celebek felesküdt ellensége fogta magát, és videót csinált róla. Ebből kiderült, hogy elítéli Amerika szerepét az orosz-ukrán háborúban, sőt, meg is vádolta őket az Északi Áramlat gázvezeték felrobbantásával. Nem hiszi el Pressmannek, hogy aggódik Magyarország megosztottságáért, hiszen éppen Európát osztja meg Amerika. Influenszertársai jelenlétét politikai agitáció részének tartja. Naivnak tartja őket, akik észre sem veszik, hogy egy szektaépítés építőkockáinak tekinti őket a Nagy Testvér.

Dancsó szinte az utolsó tartalomgyártó, aki nem állt be a saját szavaival belpesti szektának nevezett bagázsba, és elmondása szerint már tíz éve is bepróbálkoztak nála. Hogy Dancsó Péter fideszes vagy jobboldali volna? Nem tudom. Ezekből legalábbis nem derül ki. Abban viszont biztos vagyok, hogy magánügyének fogja mindig tartani politikai hovatartozását. Pontosan látja, hogy ellenkező esetben saját táborát osztaná meg, így az online térben való pozícióját veszélyeztetné. Szimplán csak normálisan gondolkozik, és a normalitás ma üldözendő a balliberális oldalon.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thehun
2024. május 13. 08:47
Kitartast....koszonjuk a patriota hozzaallasod!!!
Oszodibeszed
2024. május 02. 05:34
Sajnos egyetlen nevet sem ismerek a felsoroltak közül. A YouTube-on más tartalmak érdekelnek, általában bizonyos témák szakértőit esetleg zenét nézek/hallgatok. Azért nézem végig, hogy újat, érdekeset, tanulságosat hallhassak. Dancsó Péterhez annyit, hogy nagy önuralom és intelligencia kell ahhoz, hogy valaki ebben a mai nyilvánosságban a saját útját járja és a maga ura maradjon, és ne használják őt biodíszletnek (nagy)hatalmi játszmákban. Respect.
gondolkodom tehát vagyok
2024. május 01. 11:23
A taktikát látjuk, értjük is mi folyik itt. Van egy erős nyomásgyakorlás magyar "celebek" felé, vannak akik behódolnak / félelemből, pénzért?/ és vannak, akik nem. Dancsó, nagyot nőtt a szememben, mert bátor volt, nem félt.
gondolkodomnehari
2024. május 01. 10:31
Gyurcsányèkat már megismerhettük, nem vèletlenül ekkora az elutasìtás az emberekben az irányában. Magyar Pèter sem jobb, ugyanazt az "itthon minden rossz" dumát hajtogatja, ráadásul bődületes nagy hazugságokkal tűzdelve! A rajongók meg lelkesen bólogatnak, pedig csak vissza kellene nèzni Gyurcsány eddigi szónoklatait, ezèrt kár kimenni bárhova is, ezt már hallottuk ès rá is faragott a nèp, mert minden szavát elhitte. Gyurcsány = Magyar Pèpmesèk Èbresztő emberek! Van az a pènz, csak sok legyen! 🙃🇺🇸💲💲💲
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!