Lassan egy éve nem találják ezt a szolnoki kislányt

2024. április 03. 21:00

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

2024. április 03. 21:00
null

Nyitókép: police.hu

 

Közel egy éve nem találnak egy 12 éves szolnoki kislányt – írja a police.hu. Kovács Amanda Virág 2023. május 5-én délben távozott tartózkodási helyéről egy ismeretlen helyre, felkutatása eddig eredménytelen volt. 

A kiskorú 155-160 cm magas, telt testalkatú, arca kerek, hosszú haja sötét színű. Eltűnésekor kék farmert és fekete sportcipőt viselt

– írja a rendőrség, továbbá arra kérik a lakosságot, hogy aki felismeri a kislányt, vagy tudomása van a tartózkodási helyéről, a Szolnoki Rendőrkapitányságon tegyen bejelentést személyesen, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

 

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:50
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­ö­g­­ö­­s­­­ ­­­l­­á­­n­y­­o­­­k­­­ ­­v­­á­­­r­­­n­­­a­­­k­ ­­­r­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
kishal
2024. április 04. 01:23
"Eltűnésekor kék farmert és fekete sportcipőt viselt” Egy éve tűnt el. Ezt nem tudom másként minősíteni a rendőrség részéről, mint előre kitervelt aljas indokból elkövetett cinizmust .
Patika
2024. április 04. 00:25
Hülye kibaszott ködösítés...ellenére többet tudnánk segíteni felvetésekkel...de mindegy... Aznap péntek volt. Elvileg iskolából kellett volna eltávoznia délben. Tanítási idő alatt ilyen korán? a társai? Esetleg nem volt suliban? honnan?
viator-11
2024. április 03. 22:40 Szerkesztve
Vsz. elcsábították, semmint hogy egy autóból csak úgy, az utcán elrabolták volna. A következmény persze ugyanúgy rettenetes. Nem büntetném azokat, akik kibelezik azokat a szaralakokat, akik egy ilyen gyermeknek ártanak, hanem egyenesen jutalmaznám őket. Nyafoghatnak, libalosok, az tény, hogy a bűnöző pedofilok elleni fellépés (darus akasztás mint Iránban, meg hasonlók) konkrét visszatartó erővel bír. A gonosztevők "jogainak" védése pajeszos buzgalommal, pedig csak terjeszti a kórt. Mert elhiszik, hogy megúszhatják. Ha azonban látják, hogy a hasonszőrű pedofil gyilkosok nagyon-nagyon fájdalmas és rút véget érnek, az konkrét visszatartó erővel bír. Persze, ehhez az kellene, hogy a szörnyetegek jogait védő koncért zsidunk ügyvédek elképzeljék, hogy milyen lenne, ha a lányukkal, anyjukkal történik ugyanez. Nem érdekelnek az óhéber "statisztikák", hogy a statuálásnak nincs visszatartó ereje. A valóság őszintébben mutatja, hogy van visszatartó ereje. Nemcsak a Fülöp-szigeteken.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!