Mint egy buszmegállóban: ennyien voltak Vona Gáborék kampányrendezvényén (VIDEÓ)

2024. április 26. 12:16

Nem sokan voltak kívácsiak a volt miniszterelnök-jelölt beszédére.

2024. április 26. 12:16
null

Nyitókép: FERENC ISZA / AFP

Ahogy arról beszámoltunk, a Fidesz rekord gyorsasággal szerzett 20 ezer aláírást az EP-kampányában. Vona Gábor és pártja, a Második Reformkor Párt is belekezdett a kampányba, azonban nem sok népszerűségnek örvendhetnek. Az alábbi videóban az látható, hogy Pécsen a volt miniszterelnök-jelöltet mindössze pár ember hallgatja. 

 

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. április 27. 14:12
Még a magtárban is többen voltak... 🫠
NoFace
2024. április 27. 11:26
Egyenlőre Vona-kodnak a választók! Na de majd a választásokon megmutatják magukat! :D
Hohokam
2024. április 26. 18:49
Két napja egy kis vitaminhiányos gyíktekervény az utcán kért tőlem támogató aláírást a Második Reformkor vagy mi indulásához - kérdeztem, hogy ugyan, mondjon már egy pár nevet, erre a Vonával kezdte.... nem kapott aláírást, de ahogy látom, a Vona iránti lelkesedés nem lett erősebb.
gebsi1
2024. április 26. 15:08
Hagyjuk már a hülyeséget. Épelméjű, gondolkodni képes ember pontosan tudja, hogy Zázrivecz nem azért hozott létre egy ilyen társulatot mert komolyan hisz abban hogy beleszólhat a politikai életbe. Zázrivecz egy többszörösen bukott politikus, akinek ez a "párt" csak pénzkereseti forrás, semmi több.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!