Nagyon csúnya titok derült ki az Orbán-gyűlölő Lilu múltjából

2024. április 26. 09:41

Az igazságos, haladó gondolkodású, elfogadó, jóemberkedő álarc végérvényesen a porba hullott.

2024. április 26. 09:41
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI / Kovács Attila

„Fiala János KeljFelJancsi című talk-show-jának Rákay Philip médiaszakember, producer volt a vendége, aki elmesélte, hogy miután ő volt a házigazdája 2002 áprilisában annak az emlékezetes Fidesz nagygyűlésnek a Kossuth téren, gyakorlatilag kitaszított lett a média világából. A műsorvezető felidézte Philip egy korábbi megszólalását is, amelyben arról beszélt:

»Egyik igen jól ismert, ma is népszerű műsorvezető társam összehívta a zenetévé vezetőségét, fellázítva ellenem szinte a teljes stábot, számonkérve a vezérigazgatót, hogy miért nem rúgnak ki azonnal, mert állítólag őt is nácizzák miattam.«

Majd rákérdezett arra, hogy ki volt ez az illető, mire Philip habozás nélkül rávágta, hogy Lilu volt az.

Az RTL műsorvezetőjének viselkedése számunkra, itt a nemzeti oldalon nem volt meglepő, hiszen tudtuk jól, hogy Lilu már akkor is a baloldal szekerét tolta. Azonban az a kínos tény, hogy a műsorvezető társa, kollégája ellen fordult, semmiképpen nem vet rá jó fényt. Azzal, hogy ez a történet kiderült végre, az igazságos, haladó gondolkodású, elfogadó, jóemberkedő álarc végérvényesen a porba hullott.

Így múlik el a világ dicsősége…”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
o1gpedofil-2
2024. április 27. 12:56
PropaGANDISTA CSEPANYI..
Lajoss
2024. április 27. 08:25
Az igazmondó Kálmán hatalmas leleplezése… Lehullott a lepel…😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Tényleg,ekkora farok vagy,Balázska?
catalina11
2024. április 27. 07:23
»Egyik igen jól ismert, ma is népszerű műsorvezető társam összehívta a zenetévé vezetőségét, fellázítva ellenem szinte a teljes stábot, számonkérve a vezérigazgatót, hogy miért nem rúgnak ki azonnal, mert állítólag őt is nácizzák miattam.« Majd rákérdezett arra, hogy ki volt ez az illető, mire Philip habozás nélkül rávágta, hogy Lilu volt az." jobbos médiafölény...
bumbi
2024. április 27. 06:38
Kálmán mint média szakember 😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!