A Magyar Jelen szerint jobbikosok irányíthatják Magyar Péter kampányát

2024. május 18. 19:21

A lap úgy tudja, Gyöngyösi Márton és támogatói személyesen is egyeztettek Magyar Péterrel arról, hogy mekkora csapatot és milyen erőforrásokat tudnak biztosítani számára.

2024. május 18. 19:21

Nyitókép: Facebook

Gyöngyösi Márton, miután David Pressmannal és Nagy Ervinnel vacsorázott, a Jobbik infrastruktúráját és használható embereit azonnal átirányította a  Magyar Péter-projekthez, annak megjelenésének pillanatától kezdve – állítja a Magyar Jelen. A lap szavai szerint

már akkor, amikor Magyar Péter még csak a titkos hangfelvétellel fenyegetőzött, Jobbikos káderek sorakoztak fel mögötte. A szervezkedés, valamint a pénzügyi és szervezeti források mozgósítása teljes erővel folyt, hogy a politikai akció minél nagyobbat üssön.

A Magyar Jelen úgy tudja, Gyöngyösi Márton és támogatói személyesen is egyeztettek Magyar Péterrel arról, hogy mekkora csapatot és milyen erőforrásokat tudnak biztosítani számára.

Gyöngyösi, politikai túléléséért küzdve (fogalmaz a Magyar Jelen), meglepő gyorsasággal és habozás nélkül sietett az új baloldali vezető segítségére, mintha előre megtervezett forgatókönyv alapján cselekedne.

A Magyar Jelen összegyűjtötte mindazt, ami ezt véleményük szerint bizonyítja. A közösségi média használatának kulcsszerepe volt Magyar népszerűsítésében, ezért a Jobbik rendelt mellé egy kommunikációs igazgatót. Ez a feladat egy tehetséges fiatalemberre hárult, aki már korábban is kiemelkedett a jobbikosok közül a közösségi média platformokkal kapcsolatos ismeretei révén.

Kiss Zoltán Imre öt évvel ezelőtt a nagy baloldali összefogás jelöltjeként próbált szerencsét a politikában Gyurcsány és a Momentum támogatásával, de mindössze 201 szavazatot sikerült szereznie.

Azóta fiatal kádereként fejlődött a Jobbikban, különösen a közösségi médiában mutatott teljesítményével tűnt ki, és egyre inkább kommunikációs vezetőként támogatta Gyöngyösi Mártont. Most pedig Gyöngyösi egyik napról a másikra átirányította őt, hogy Magyar Péter segítségére legyen, olvasható a Magyar Jelen cikkében.

Másik két fontos segítő (a Magyar Jelen állítása szerint) a Radnai apa-fia páros.

Radnai László lett Magyar Péter vezérkari főnöke, míg fia az operatív tevékenységek irányítását vette át.

Az operatív feladatokat Magyar csapatában fia, Radnai Márk, az RTL Klub szappanopera-főrendezője (Drága örökösök, Korhatáros szerelem) látja el. 

Radnai László 1983-tól kezdve több nagy amerikai multinacionális cégnél töltött be vezető pozíciókat, eredetileg a kommunista titkosszolgálat híres fedőszervétől, a CHEMOLIMPEX-től került a DOW CHEMICAL-hoz.

 Amerikai kapcsolatai innen erednek, és az elmúlt években magas beosztásokban dolgozott több tengertúli cégnél. 

1997-től éveken át az SZDSZ médiatanácsadójaként dolgozott. A Jobbiknál a „néppártosodás” irányításával bízták meg.

A Magyar Jelen szerint idén február végétől Radnai László Magyar Péter „vezérkari főnöke”, aki a háttérből irányítja az eseményeket. Míg a nyilvánosság előtt fia jelenik meg, ő irányítja Magyar Péter működését és rendezvényeit, a háttércégek szervezését és az anyagi források kezelését. A Magyar Jelen úgy tudja,

Radnai Márk mindenhová követi Magyar Pétert, szervezi és irányítja a demonstrációkat, valamint a Kossuth téri rendezvények „karmestere” is volt.

Jól látható tehát, hogy Magyar Péter háttéremberi között nemcsak a Jobbik árulói, hanem a rendszereken és pártokon átívelő kommunista hálózat bizonyos tagjai is megtalálhatók” – zárja cikkét a Magyar Jelen.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 265 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­É­­r­­­t­é­­­k­­­e­­l­d­­­ ­­a­­ ­s­­­z­­e­­­x­­i­­­ ­­­p­­­u­­n­­c­i­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
iimre
2024. május 19. 07:18
"Hohokam 2024. május 18. 20:43 A Jobbik hulladéka Gyöngyösivel az élen a legundorítóbb képződmény - Gyurcsányt megelőzni nagy teljesítmény, de ezek elérték." Ááá, a Gyurcsótányt képtelenség megelőzni. • https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20210916-kozoljuk-gyurcsany-oszodi-beszedenek-teljes-szoveget "Hazudtunk reggel, éjjel meg este" • https://demokrata.hu/magyarorszag/gyurcsanyt-az-ajulas-kerulgette-2-79925 — Az “igazságbeszéd” brüsszeli háttere • https://demokrata.hu/magyarorszag/gyurcsany-duhodten-kirohant-a-terembol-79948 — Az őszödi beszéd brüsszeli következménye
iimre
2024. május 19. 07:00
"Jól látható tehát, hogy Magyar Péter háttéremberi között nemcsak a Jobbik árulói, hanem a rendszereken és pártokon átívelő kommunista hálózat bizonyos tagjai is megtalálhatók." Ajánlanám Borvendég Zsuzsanna írásait: • https://pestisracok.hu/az-impexek-kora-igy-lopatott-nyugati-technologiat-szovjet-elvtarsainak-kadar/ • https://vasarnap.hu/2021/01/31/borvendeg-a-magyarorszagrol-kirablott-penzekkel-tortent-a-privatizacio/ • https://pestisracok.hu/borvendeg-zsuzsanna-sorozata-rablovezerek-voltak-egytol-egyig-a-rendszervaltas-vezeto-kommunistai/ • https://magyarnemzet.hu/kultura/2021/03/igy-rabolta-ki-a-halozat-az-orszagot-borvendeg-zsuzsanna-patriota-estje
ördöngös pepecselés
2024. május 19. 06:46
na végre! komoly oknyomozó munka fogja alátámasztani azt ami már az elejétől kikövetkeztethető volt az eseményekből Poloskás Petyát a CIA állította kormánybuktató céllal a teljesen alkalmatlan, megélhetési politikusokból álló magyar internáci hadsereg élére
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!