„Ha Karácsonyékon múlt volna, a Városliget projektből nem lett volna semmi!” – a városligeti majálison akciózott a Fidelitas (VIDEÓ)

2024. május 01. 13:55

Videóüzenetükben hangsúlyozták, „pofátlannak tartják, hogy Karácsony Gergely a Városligetbe jön ünnepelni és bájologni Gyurcsányékkal”.

2024. május 01. 13:55

Nyitókép: Képernyőfotó

A Fidesz ifjúsági szervezete a munka ünnepén sem tétlenkedett: a Fidelitas a városligeti majálison szúrt oda Karácsony Gergelynek.

Renge Zsolt, a budapesti szervezet elnöke a videós beszámolóban úgy fogalmazott, „pofátlannak tartjuk, hogy Karácsony Gergely a Városligetbe jön ünnepelni és bájologni Gyurcsányékkal, miközben 

ő volt a Városliget felújításának legnagyobb ellenzője”.

Ezért a Fidelitas molinóval hívta fel a ligetbe érkezők figyelmét arra, hogy „ha Karácsonyékon múlt volna, a Városliget projektből nem lett volna semmi!”

Ezt is ajánljuk a témában

Karácsony szerint „a Városliget nem építési telek!”

Felidézték, hogy a baloldali városvezetés ellenezte a Magyar Zene Házát, a Néprajzi Múzeumot, a játszótereket. De az is emlékezetes, hogy Karácsony azt mondta,

a Városliget nem építési telek!”

– hangzott el.

Renge Zsolt a videó végén kijelentette, hogy „a fővárosi vezetés mindig tud panaszkodni, ha munka lenne, de annak azért örülnek, ha más elvégzi helyettük a munkát”.

Változás kell Budapesten

A Fidelitas budapesti elnöke azt is kiemelte, hogy 

a Liget mai fantasztikus formáját a kormánynak és az előző városvezetésnek köszönhetik a budapestiek! 

Ezért is kell most Június 9-én változás Budapesten!”

„Hajrá, Budapest! Hajrá, Szentkirályi Alexandra!” – zárta üzenetét Renge.

Az akcióról készült felvételt alább tekintheti meg:

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manitowoc
2024. május 02. 11:44
Tehetős Totó 2024. május 01. 16:10 "Méhlegelő lett volna azilyen marháknak, mint te ?" Gagyi feltételezés részedről, ami az iszonyú TÁJÉKOZATLANSÁGODAT is mutatja. 1.) A Városliget - azon belül is a "városligeti park" nevű övezete KÖZPARKKÉNT FELÚJÍTVA, új múzeumépületek odaépítése NÉLKÜL ilyen lehetett volna a tájépítészeti győztes Garten Studio alternatív terve szerint: https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--88iibk8E--/6rb9MB9lwwrK1AimSs.jpeg 2.) A méhlegelőre vonatkozó megjegyzésed OSTOBA voltát bizonyítják a FIDESZ-vezetésű Veszprém és Székesfehérvár MÉHLEGELŐI is. Nesze forrás: https://www.vkszrt.hu/Blog/2020-05-07/Ujabb-vadviragos-ret-a-varosban https://ne-np.facebook.com/cserpalkovicsandras/videos/m%C3%A9hlegel%C5%91k-a-v%C3%A1rosban/469547400807538/ https://www.szekesfehervar.hu/termeszetkozeli-gyepgazdalkodas-fehervaron-is-tobb-helyen-alakitanak-ki-mehlegeloket A magadfajták MIÉRT NEM KÖPKÖDIK Veszprém és Székesfehérvár fideszes polgármesterét a méhlegelők miatt?
Patika
2024. május 02. 07:02
A két Múzeum se ment voilna? ----Istenem de jó is lett volna! A gördeszkapályára hajkazó földbeásott undormány (néprajzi új) Meg az elbontott (közlekedési )helyét üresen hagyó rombolás tacssra vágta az egész ligetet, meg a felvonulási teret. Hű de remek, olyan mint zuglóban a piacbeépítése betonrengeteggel.... Tudtok Ti, ha nem akartok akkor is... (félve nézek a rákosrendező "átrendezésetek elé)
states-2
2024. május 01. 17:00
Kutyaszaros szemétdomb volt alattuk, azért dühíti őket a sikeres rekonstrukció.
FeketeFehér
2024. május 01. 16:55
A fidelitas térkövezne, betonozna, az autóknak adná Budapestet, minden park helyett parkolókat építene. Meg kibaszottul túlárazott építkezésekkel ajándékozná meg a fideszes cégeket. Úgyhogy Szentkirályira azok szavaznak, akik Budapestet a múltba rángatnák vissza, és nem a jövőbe vezetnék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!