Így kell harcolni Magyar Péter ellen

2024. május 13. 05:53

Még határozottabban és egyértelműbben szükséges érvényesíteni a nemzeti szempontokat.

2024. május 13. 05:53
Opposition Figure Peter Magyar Holds March In Budapest
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

Nyitókép: Janos Kummer/Getty Images

„Elmondom, szerintem mi a leghatásosabb módszer a Fidesz–KDNP számára a Magyar Péter által kezdeményezett ellenzéki mozgással szemben. Illetve elmondom először, hogy szerintem mi nem hatásos. Az, hogyha őt elsősorban személyében, karakterében támadjuk. Ezt már megtettük. Ez csak akkor hatásos, ha olyan plusztények kerülnek még napvilágra, amelyekből az derül ki, hogy Magyar Péter szörnyűséges gazember.

Persze sokan mondhatnák, miért nem volt elég azt megtudni a választóknak Hajdú Péter Varga Judittal készült interjújából, hogy mit művelt a feleségével. Hogy hosszú éveken keresztül abuzálta, fenyegette, szemétkedett vele, ahol csak tudott. Igen, elvileg ez alapján már le lehetett vonni a következtetést arról, hogy

Magyar Péter minden, csak nem úriember, aki a nőkkel – főleg a feleségével, gyermekei anyjával – tisztességesen bánna. Ellenkezőleg, mocskos módon viselkedett vele. Igen, de azt is látnunk kell, hogy mégsem ment át ez teljesen az ellenzék felé hajló tömegeken.

Mondjuk biztos, hogy sok feleség egy életre megutálta, de nem biztos, hogy ez minden más, a kormányt gyűlölő nőre és férfira igaz. 

Ha ezzel nem nézünk szembe, magunkat csapjuk be.

Bár nyilvánvaló, hogy nagyon sokan megvetik Magyar Pétert azért, mert tűrhetetlen, amit a feleségével művelt, mégis, ha valamilyen célt – például azt, hogy valaki szerintük legyőzheti Orbán Viktort – magasabb rendűnek tartanak a házasságon belüli abúzusnál (amiről pontosan nem is lehet tudni minden ok-okozati összefüggést), akkor sajnos az is lehet, hogy nem ezt nézik Magyarban, hanem a potenciált, hogy megállíthatja 14 év sikereiben a miniszterelnököt. 

Az, hogy ebben később súlyosan csalódni fognak, más kérdés.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kohán Mátyás

Mandiner

Idézőjel

Ronda lenne, ha Magyar Péter demokratikus elveit rögtön az első érdekmérlegelés alkalmával elvinné az áradó Tisza.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SigSauer
2024. május 14. 05:58
Magyar Péter mi teremtettük. A CIA csak besegített :) Az önhittség, az elbizakodottság, a 13 éves, folyamatos kormányzásba való belekényelmesedés (tavalyig). Hogy irritáló kreténeket rakunk ki a kirakatba. Lölö és Andi? Egy ország röhög azóta is. Legyen megbízható háttérember, de nem alkalmas közszereplésre, mert megalázó bárki számára egyébént, hogy ebből lett valaki. Garancsi pl. nem primadonnáskodik. Meg kb. senki, akinek esze van. Rátkay "Philip" ?! Csináljon filmet, leszarom, de ne ossza már az észt, mint valami kútúrcézár. Egy mitugrász" kis pöcs, tessék megnézni a youtubeon, mit művelt anno. Kis Gófót még megértem, de "Győzike" egy orbitális melléfogás megint. Az ostoba, ingyenélő cigány archetípusa, aki anno még az MSZP seggét nyalta az apjával együtt. Vannak tényleg jól sikerült kommunikációink, de ezek?! Csak támadási felületet adtak szerntem és 1 db szavazatot nem hoztak vagy tartottak meg, sőt! ... Egyébként, Magyar esetében mi a tökömet csináltak a szolgálataink?! Hm?!
SigSauer
2024. május 14. 05:41
Követem a fosbukon az MP sztorit, kifejezetten érdekes jelenség egyébként. Félelmetes a tábora! Bevezethetnénk a magyarpéterkárosult fogalmát az elmegyógyászatba.
cccbasatu
2024. május 13. 19:09
Akármit csinál a pszihó Peti a cél az hogy megszüntessék Orbán túlhatalmát amivel totál toprongyossá tette Magyarországot.Szóval nem szabad megengedni a fidesznyiknek hogy 2/3 szerezzem Erre jó esély van jelenleg is az EU és a közigazgatási választásokon.Ezt nagy valószínűséggel elveszti a jelek szerint.Ez nagy hatással lesz az országgyülési választásokra amelybe a fidesznyik nem nyer2/3-al!
Bitrex®
2024. május 13. 17:21
De hová tűnt Vogel Evelin?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!