Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Brutális késelés az Örs vezér terén, három ember kórházba került

2024. május 13. 08:58

Két társaság esett egymásnak.

2024. május 13. 08:58
null

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

A TV2 Tények arról ír, hogy egymásnak esett két háromfős társaság szombaton este Budapesten, az Örs vezér téri HÉV-megállóban. Hozzáteszik: egy kisebb 

késsel támadt egy ember a másikra, meg is szúrta a nyakán.

Egy szemtanú elmondta: „Tiszta véres volt a mellkasa, úgy gondoltuk igazából, valószínűleg annyira megverték, hogy vérzik mindenhol, de lehetséges az is, hogy megszúrták. Utólag hallottam is, hogy ez történhetett”.

Mint kiderült, a támadásban a nyakán megsebzett férfi két társa is megsérült, egyiküket a kezén, másikat a homlokán sebezte meg a támadó. A támadó és társai elmenekültek, ám a rendőrök hamarosan a XIV. kerületi Csertő utcában fogták el őket. 

 

 

Összesen 283 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. május 13. 15:01
Többszörös visszaeső mocskos cigány, mint a vétótlan köpcös geci. De a rohadék zsidócsicska vöröskatona fattyú kövér szerint tilos kimondani a MAGYAR parlamentben a cigánybűnözés szót. Rohadjon meg minden zsidócsicska zsideszes szarjankó, szemkilövő terrorista, vérügyész és vérbíró, aki ezt tűri, támogatja!
kunfia1
2024. május 13. 13:14
pumuklik 2024. május 13. 12:14 "kunfia1 2024. május 13. 10:17 Egy biztos, mindannyian fideszesek voltak" Tévedsz, a cigány fajtád volt!" Minden cigány a cigányra szavaz.
atti64
2024. május 13. 12:56
AKI BICSKÁVAL A ZSEBÉBEN KÖZLEKEDIK CSAK ÉS KIZÁROLAG SZAR EMBER LEHET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÉS FINOMAN FOGALMAZTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2024. május 13. 12:44 Szerkesztve
A hugom es a parja szeretnek utazni. Altalaban kocsival mennek. Szeretnek satorozni, horgaszni, pihenni kint a termeszetben. Egyszer amikor szinten ezt csinaltak, megjelent ket vador vagy mi a fene. Kozoltek, hogy ott nem lehet horgaszni. Mondtak, hogy epp nem horgasznak, de a ket srac, ugy ment oda, hogy elotte beneztek a kocsiba, es lattak a horgaszfelszerelest, de akkor epp valoban nem horgasztak, csak pihenni, enni alltak meg egy toparton menet kozben. Es nem is tudtak, hogy lehet vagy sem, mert nem oda tartottak. Ez eddig oke. De a ket őr , azt kezdte kovetelni toluk, hogy adjak at az irataikat, es uljenek be külön(!) a kocsikba. A párja a sajátjukba az egyik őrrel a hugom az ő kucsijukba a másik őrrel. Na itt kezdett furcsa lenni a dolog. Mivel a hugom parja hivatasos es az apja, anyja is kozolte veluk, hogy hivjanak rendort es huzuak ki a bilibol a kezuket. Amit nem akartak, csak eroskodtek tovább, hogy adjak at az irataikat es kulon szalljanak be a kocsikba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!