Négy évet ült fegyházban Magyar Péter fontos háttérembere

2024. május 13. 10:17

A Metropol információi szerint egy piramisjátékot üzemeltetett S. Mária, négy évet ült a legsúlyosabb büntetésvégrehajtási intézményben, fegyházban.

2024. május 13. 10:17

A Metropol arról írt hétfőn, hogy S. Mária – aki feltűnt Magyar Péter, a Talpra Magyarok! mozgalom vezetője, a Tisztelet és Szabadság Párt alelnöke mellett, és a lap szerint Magyar fontos pénzügyi háttérembere, Magyar Péter élettársának édesanyja –, egy a lap birtokába került jogerős ítélet indoklása szerint

bűnszervezetben követett el folytatólagos csalássorozatot és magánokirat-hamisítást éveken keresztül. S. Mária a bűnszervezet fontos tagjaként kapott 4 éves fegyházbüntetést.”

Magyar háttérembere tehát súlyos büntetést kapott, ezt jól mutatja az is, hogy az ítéletben kizárták a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét, valamint büntetését a legsúlyosabb végrehajtási fokozatnak megfelelő fegyházban kellett letöltenie (lenti kép). 

Sájer Mária bíróság
A Metropol által lehozott dokumentum

A Talpra Magyarok sajtóirodáját a Mandiner is megkereste, megkérdeztük, hogy tudnak-e a cikkről és mit szólnak hozzá. Illetve, hogy milyen szerepet tölt be S. Mária a Talpra Magyarok közösségénél (és a Tisza Pártnál), valamint tudtak-e az ítéletről. Amint kapunk válaszokat, azokkal frissítjük a cikket. A portál ugyanis azt írta, S. Mária gazdasági ügyekre is ráláthat.

Frissítés:

A Tisza Párt alelnöke hétfőn egy Facebook-posztban reagált a Metropol cikkére. Azt írta, hogy a lap „a magánélet legmélyebb részeit sem tisztelő, aljas lejárató cikket jelentetett meg a barátnőm édesanyjáról, aki egyébként semmilyen pozícióval nem rendelkezik a Tisza Pártban, és, ellentétben a fideszes oligarchákkal és politikusbűnözőkkel, tisztességes munkából tartja el a családját”.

A hazug cikkek miatt természetesen feljelentést teszünk és kártérítési pert indítunk – írta Magyar Péter, aki tételesen nem cáfolta a cikk állításait. Hozzátette „a hölgy, akit az aljas propagandisták meghurcolnak, nem közszereplő. Annyit tudok elmondani róla, hogy büszke édesanya, akinek van 3 gyermeke, akik közül az egyik világbajnok vízilabdázó, aki épp most készül a párizsi olimpiára”.

 

Összesen 554 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
no-orban
2024. május 15. 00:27
csak 4 évet? narancsos hátszele volt???
Dorset Naga
2024. május 14. 23:26
Most már csak az Erőss Mónika és a vidékiprókátor vonalra kellene rárepülni.
Dorset Naga
2024. május 14. 23:22
Szkájvóker, valamit böföghetnél, hogy jössz ki a fostengerből?
FeketeFehér
2024. május 14. 22:12
Mikor ítélték el Magyar Péter barátnőjének az anyját?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!