Merkel: A bezárkózás ésszerűtlen, a multikulti élethazugság

2015. december 14. 14:46
A német kancellár a CDU kongresszusán arról beszélt: nem tömegek, hanem emberek érkeznek Németországba, akik méltóságát tiszteletben kell tartani. Angela Merkel szerint jogos az aggodalom amiatt, hogy a migránsok megváltoztatják az országot, de szerinte a 21. században nem ésszerű a bezárkózás. Hangsúlyozta ugyanakkor azt is, hogy a menekülteknek be kell illeszkedniük, a multikulti élethazugság, mert párhuzamos társadalmakhoz vezet.

A német Kereszténydemokrata Uniónak (CDU) keresztény pártként tudomásul kell vennie, hogy a menekülthullámmal nem tömegek özönlenek Németországba, hanem emberek érkeznek, akiknek méltóságát tiszteletben kell tartani – mondta Angela Merkel német kancellár, a CDU elnöke hétfőn pártja karlsruhei kongresszusán elmondott beszédében. A pártelnök-kancellár a menekültválságban követett politikáját magyarázva érthetőnek nevezte, hogy a Németországba érkező menedékkérők nagy száma aggodalmat okoz a lakosságban. 

Jogos az aggodalom amiatt, hogy a menekültek tartósan megváltoztatják az országot és a német kultúrát – tette hozzá. Ugyanakkor a „21. században a bezárkózás nem ésszerű választás”, a menekültek beáramlása pedig lehetőségeket, esélyt is jelent. Ennek felismeréséhez a CDU tagjainak, támogatóinak fel kell idézniük a CDU alapító eszméit, mindenekelőtt a párt politikáját vezérlő „keresztény emberképet” – mondta Angela Merkel. A menekülteknek azonban be kell illeszkedniük, és tiszteletben kell tartaniuk a német értékeket és törvényeket – mondta a kancellár. Hangsúlyozta, hogy a „multikulti élethazugság”, mert „párhuzamos társadalmak” kialakulásához vezet.

Összesen 98 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Most akkor mi?

Ezt komolyan kérdezem, ilyent nem lehet csinálni!

Remek beszéd. Hajrá Angela Merkel!

Nem is veszi észre az önellentmondást?
Tényleg beteg lehet.

Minél többen lesznek, annál inkább a németek létét kell tiszteletben tartani.

A németek jogosan aggódnak amiatt, hogy megváltozik Németország. Megoldás?

Tied a mai legjobb link díjja. Merkel undorodik a német zászlótól. Ezt is megértük.

Egység te jól vagy, már a harmadik olyan kommeted van itt amit nem bírtam disloke- olni? Akkor mégsem utálod a mi kis hazánkat annyira.

"A menekülteknek azonban be kell illeszkedniük, és tiszteletben kell tartaniuk a német értékeket és törvényeket – mondta a kancellár."

A "menekültek" is tudnak róla? Vagy ha még nem, megértik és elhiszik, ha mondják nekik?

Az olvasatomba az „élethazugság” az amely az életünket irányító hazugságok szövevénye, amelyet nem ismerünk be önmagunk előtt. Ebben viszont nemcsak multikulti a tartozik bele, hanem mindaz amit Merkel felhoz kicsavart ideológiájának védelmére, és ahogy az egészet fejre állítva akarja megoldani.

Merkelnek mennie kellene. Már tegnap is későn volt.

"Angie, you're beautiful, but ain't it time we said goodbye?"

https://youtu.be/RcZn2-bGXqQ

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés