FELJELENTÉS MERKEL ELLEN – A NÉMETEK MÁR ORBÁNT AKARJÁK

2016. január 12. 20:59

Honfoglalás 2000 Egyesület
MTI OS
A civil szervezet a hágai Nemzetközi Büntetőbíróságon (International Court of Justice) feljelentette Németország kormányát, illetve Angéla Merkelt, ugyanis alaposan gyanúsítható emberiesség elleni bűncselekmény elkövetésnek kísérletével.

„A civil szervezet a hágai Nemzetközi Büntetőbíróságon (International Court of Justice) feljelentette Németország kormányát, illetve Angéla Merkelt, ugyanis alaposan gyanúsítható emberiesség elleni bűncselekmény elkövetésnek kísérletével. A kancellár felhatalmazás nélkül meghívott több millió bevándorlót (hogy pótolja a német munkaerő-hiányt), akiket az őshonos népek társadalmaira ráeresztett. Ötszáz millió európai polgár nyugalma, élete, fennmaradása veszélyben forog! A TARTÓZKODÁSI JOGCÍM NÉLKÜLI BELÉPÉS EGY ORSZÁGBA – AZ ILLEGÁLIS HATÁRÁTLÉPÉS – BŰNCSELEKMÉNY, EZÉRT BÜNTETHETŐK AZOK IS, AKIK ELŐSEGÍTIK AZ ILYEN CSELEKMÉNYT! A bíróság gyakorolhatja joghatóságát egy eset felett, ha a vádlott egy, a szerződéshez csatlakozott ország állampolgára, vagy ha a feltételezett bűncselekmény egy ilyen állam területén történt. A jogállamiság megszilárdítása, az emberi jogok tiszteletben tartása, a békefenntartás és a nemzetközi biztonság megerősítése az Európai Unió alapvető értékei, ezért a NBB a nemzetközi közösséget érintő legsúlyosabb bűncselekményeket elkövető személyek ellen fellép. Merkelnek le kell mondania! Egyébként: a kölni demonstráció részvevői is  követelték Merkel távozását, a táblákon és hangos skandálással pedig kifejezték, hogy helyette Orbánt Viktort látnák szívesen. A követséget értesítettük a beadványról.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"..a kölni demonstráció részvevői is követelték Merkel távozását, a táblákon és hangos skandálással pedig kifejezték, hogy helyette Orbánt Viktort látnák szívesen..."

Remélem ez benne lesz a bírói indoklásban is, amivel Merkel megkapja az életfogytiglant.

Azért ennél konkrétabban kellene indokolni, mert kiröhögik Önöket.

"..A Honfoglalás 2000 Egyesület szentté avatná Orbánt.."


http://24.hu/belfold/2015/12/0..

Megelőlegezték a mártírhalált..

Ha már a többiét is leközölte...

Vajon ezek is "norvég civilek"??
Vagy ezeknek máshonnan jön a lé?
Vajon honnan?

Létezik, csak a Mandiner minden linkbe beletoldja, hogy a Mandinerről mész. Nyisd meg a linket, majd a címsávból töröld ki a ?utm vagy &utm kezdetű részt, és nyomj entert.

Hangya talán nem vagy de egészen biztos, hogy vak vagy, nem látod be, embertelen tömegeket felbiztatni a hosszú,veszélyes
útra, amikor csak ki akarja válogatni őket,embertelen volt e veszedelmes népességet rászabadítani Európára.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés