Zsidót vertek menekültek Észak-Németországban

2016. január 13. 8:46
Kipát viselő francia zsidó férfiba kötött bele, rántott a földre és zsebelt ki két migráns az észak-németországi, tengerparti Puttgardenben, ahonnan komppal lehet átkelni Dániába. Mint kiderült, a két migránst ezt megelőzően nem engedték be Dánia területére, épp egy németországi menekülttáborba tartottak visszafelé.
Egy szíriai és egy afgán migráns belekötött, a földre rántott és kizsebelt egy kipát viselő, francia zsidó férfit az észak-németországi Puttgardenben. A tengerparti várost kompjáratok kötik össze Dániával, az eset a kompkikötő várótermében történt.
 
A rendőri jelentés szerint a 30 éves szír és a 19 éves afgán menekült szombat reggel kötött bele a 49 éves francia zsidóba: zsidózták és szidták, majd a földre rántották őt, a kezére tapostak és elvették tőle a táskáját, benne a pénztárcájával, vonatjegyével és mobiltelefonjával, majd elmenekültek. A zsidó férfi egyébként Dániából tartott monacói lakhelye felé.
 
A két migránst végül egy vonaton fogták el, de az ellopott tárgyak már nem voltak náluk. Előbb vizsgálati fogságba kerültek, de most szabadlábon vannak. A nyomozás során kiderült, hogy a két férfi az esetet megelőzően Skandináviába akart utazni, de a dán hatóságok személyigazoló papírjaik hiányában nem engedték be őket Dániába. Visszaútjuk eredeti célja a németországi, neumünsteri menekülttábor volt.

Összesen 82 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amint az arabok nekimennek a helyi zsidóknak, hihetetlen sebességre kapcsol majd a probléma megoldása, figyeljétek meg.

Merkel meghívott vendégei rasszisták lennének?

Azt hiszem az agysebészek evvel végképp elvetették a sulykot. Év elején a nagy rapefest, azután tegnap célzottan német turisták felrobbantása Isztambulban (eddig 8 német halott) szír merénylő által, ma meg ez. Ez napról napra egyre kínosabb, el nem tudom képzelni meddig tudják ezt a hülyeséget folytatni a németek.

Jól van ez így. Te is tudod hogy hamarosan tele lesznek az ujságok európai zsidó-verésekkel. Ha keresztényeket vernek, ölnek vagy erőszakolnak az nem hír németországban, de ez az. Lehet hogy ez fogja megfordítani az öngyilkos német bevándorláspolitikát.

Talán onnan hogy kipa volt a fején? :)

Vagy globalizmus. De leginkább önpusztító őrület.

Szerintem konkréten ez európa legsötétebb ideje. Ehhez képest a II VH lópikula volt, ott fel sem merült a nyugati kultúra pusztulása.

Talán tegnap olvastad te is hogy a német rendőrök ezt parancsba kapták. Nem titok. A migráncsok érinthetetlenek.

Csak azt mondja már meg valaki hogy ez a hír miért nem kerül ki a nagy magyar hírportálokra? Ha valamelyik helyi celeb böffent egyet az címlaphír, de hogy németországban ÚJRA verik a zsidókat az nem?

Egyetértek. Ahogy a nagy nyomorba úgy a nagy jólétbe is bele lehet kattanni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés