Egy algériai menekült az első gyanúsítottja a kölni molesztálásnak

2016. január 18. 18:26
Egy 26 éves algériai menedékkérő az első, akit őrizetbe vettek a kölni zaklatásokkal kapcsolatban. A férfit szexuális kényszerítéssel és lopással vádolják, elfogásakor két vélhetően lopott telefont is találtak nála. A kölni rendőrségen eddig 883 áldozat jelentkezett, 497-en szexuális bűncselekményről számoltak be.

Szexuális kényszerítéssel és lopással gyanúsítottak meg egy menedékkérőt Kölnben. A helyi ügyészség hétfői tájékoztatása szerint a 26 éves algériai állampolgár a németországi városban szilveszterkor nők ellen elkövetett zaklatások és rablások első olyan feltételezett elkövetője, akit szexuális bűncselekménnyel gyanúsítanak.

Az algériai fiatalembert és egy 22 éves társát a Köln melletti Kerpenben vették őrizetbe egy menedékkérőket befogadó állomáson. Találtak náluk két mobiltelefont, amelyeket a szilveszteri támadások során zsákmányolhattak. A hatóságok feltételezése szerint az egyik készüléket az algériai gyanúsított rabolta el tulajdonosától szexuális támadás során, a másikra pedig zsebtolvajlással tett szert az a csoport, amellyel megjelent szilveszter éjszaka a kölni dóm és a főpályaudvar előtti téren.

Korábban is vettek őrizetbe menekülteket, közel 900 áldozata van a zaklatásoknak

Az utóbbi napokban egy Aachenben elhelyezett menedékkérő fiatalembert is őrizetbe vettek, nála is egy olyan mobiltelefont találtak, amelyet szilveszterkor raboltak vagy loptak el tulajdonosától a kölni dómnál. Ezzel 21-re emelkedett a szilveszteri bűncselekmények feltételezett elkövetőinek száma.

A kölni ügyészség Újév nevű nyomozócsoportjánál eddig 883 áldozat jelentkezett, 497-en szexuális bűncselekményről számoltak be. Összesen 766 feljelentést tettek, 381-et szexuális bűncselekmények miatt – írta online kiadásában a Kölner Stadtanzeiger című lap. A feljelentések száma azért alacsonyabb, mert vannak esetek, amelyekben több áldozat közösen tett feljelentést.

Szilveszter éjszakáján egy nagyjából ezerfős csoport gyűlt össze a kölni főpályaudvar előtti téren, majd petárdázni kezdtek. Mikor a rendőrség közbelépett, kisebb csoportok alakultak, amelyek elkezdtek nőket körbevenni, szexuálisan zaklatni és kirabolni. Áldozatok és tanúk arab vagy észak-afrikai származású támadókról számoltak be.

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

21 elkövető 883 áldozat. Csak nekem nem stimmel?

Őrült gyorsak voltak az elkövetők.

Hiába, megy ez a rendőröknek.

"Az akarat diadala."

D

Algéria is háborús övezet?

Na emberek,haza lehet menni! Nincs itt már semmi látnivaló, megfogtuk a tettest ! Es gibt Verlass auf die deutsche Polizei!
http://goo.gl/3AjYCC

Személyesen fogjuk megbüntetni!Fekete kéz éjszakája...

http://www.schweizernachrichte..
http://www.pi-news.net/

Merkel muss weg!

Arról volt szó, hogy csak a háború sújtotta övezetekből (Szíria, Afganisztán, Szomália etc.) érkezőket engedik be, mit keres ez az algériai pofa itt (pontosabban látjuk, hogy mit, mivel ez egy bűnöző)....A németeknek sincsen elég az arab dialektusokat ismerő tolmácsuk, ahhoz, hogy a sima bevándorlókat kiszűrjék, talán most ráébrednek arra, hogy mire vezet ez az egész.

Nagy teljesítmény!
Gratulálok!

Biztos azt is el kell majd engedni, mert nem közölték vele arabul a jogait. Gestapoführer Müller forog a sírjában.

Remélem a migránsok is levonják a következtetéseket, és legközelebb már a rendőrök megkúrásával kezdik a bulit.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés