Lavrov: Németország polkorrektségből eltussolja a megerőszakolt orosz lány ügyét

2016. január 26. 15:08
Migránsok rabolták el és erőszakolták harminc órán keresztül – állítja egy 13 éves, Berlinben élő orosz lány és a családja. A berlini ügyészség szerint viszont a lány beleegyezésével történtek az aktusok, így csak kiskorú sérelmére elkövetett szexuális visszaélés miatt nyomoznak. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy sajtótájékoztatón azzal vádolta Németországot, hogy politikai korrektségből megpróbálja eltussolni az ügyet.

Németül gyengén beszélő, déli külsejű” férfiak egy autóból leszólították, majd elrabolták azt a 13 éves orosz lányt, aki csak 30 órával később került elő a múlt héten Berlinben – állítja a lány és családja. Ez idő alatt állítólag fogva tartották és ketten nemi erőszakot követtek el rajta. A rendőrségnek viszont azt vallotta a lány, hogy beleegyezett a szexbe. A család szerint a rendőrség nyomást gyakorolt a lányra, hogy megváltoztassa a vallomását. A rendőrség ezt tagadta, és közleményben arra figyelmeztettek, hogy büntetőjogi lépéseket tesznek az ellen, aki ezt híreszteli. A szülők azt is sérelmezik, hogy a távollétükben hallgatták ki a kiskorú lányt – foglalja össze az Index.

Az ügy most a politika szintjére is eljutott: Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy sajtótájékoztatón azzal vádolta Németországot, hogy igyekszik eltussolni az ügyet. Hozzátette: reméli, hogy politikai korrektségből nem fogják átszínezni az esetet, amit Lavrov Németország migránsproblémájával hozott összefüggésbe – írja a FAZ. Lavrov szerint annyi biztos, hogy a 13 éves lány nem önszántából tűnt el harminc órára. Mint mondta, az orosz kormány együtt dolgozik a család ügyvédjével. Az orosz külügyminiszter azt is megjegyezte: az ügyről szóló új információk elég sokáig el voltak fojtva.

A berlini ügyészség közlése szerint két, húszas évei elején járó férfi ellen nyomoznak kiskorú sérelmére elkövetett szexuális visszaélés miatt. Az ügyészség gyanúja szerint a lány eltűnése előtt, az ő beleegyezésével létesítettek vele szexuális kapcsolatot. Hogy a kérdéses harminc órában mi történt, azt nem tudja az ügyészség, mert a lány ellentmondó nyilatkozatokat tett – idézi a berlini ügyészség szóvivőjét a FAZ.

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A nyílt társadalmakban csak a szem a fül és a száj az ami zárva van.

A szilveszteri események egy napon ezer körüli áldozatot eredményeztek a nyílt utcàn. Logikusan az eltussolt áldozatok száma évek alatt ilyen bevándorlás mellett több ezer kell, hogy legyen.

A kérdés úgy is felmerülhet: Mit vétett valakiknek Merkel, hogy erre kényszerítik?
Bár az is lehet, hogy erre nevelték ki.

No igen, de nem harmincan voltak:
"A berlini ügyészség közlése szerint két, húszas évei elején járó férfi ellen nyomoznak kiskorú sérelmére elkövetett szexuális visszaélés miatt."

A kislány pedig önként beszállt az autójukba.
Ettől persze az erőszak az erőszak és száradjon le -származástól függetlenül- a nemiszerve annak aki ilyet tesz, de azért a kép némiképp árnyaltabb.

Ha az európai értékeket emlegetik, most már inkább csak köpni tudok.

Azért nem kell túlozni.

Ha nem érted amit írok, az nem az én hibám. Az különösen nem, ha csak egy mondatot fogsz fel abból, amit írok.

Mi lenne, ha nem csak egy mondatot olvasnál el abból amit írok??

http://www.sueddeutsche.de/pol..
http://goo.gl/32vvmc

..."A rendőrség ezt tagadta, és közleményben arra figyelmeztettek, hogy büntetőjogi lépéseket tesznek az ellen, aki ezt híreszteli"...
Nafene !
http://www.nordbayern.de/regio..

Azt hiszem,itt kavicsra haraptak a német hivatalosak! Németországban több mint kéttmilió, egész hárommilióig !oroszajkú él és dolgozik!
http://goo.gl/V4S5CV
A Russlanddeutsche fiatalok mertek egyedül Berlinben a muszlim bandákkal szembeszállni!

http://goo.gl/0rBbZo

Egyre szeretném figyelmeteket felhívni: köpködni köpködtetik a pribékjeiket a németek,de szétverni nem merik a tüntetést!

Nálunk is van ilyen a törvényben.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés