Migrációt kritizált, jött érte a rendőrség

2016. január 26. 22:02
A holland rendőrség szisztematikusan felkeres minden a közösségi oldalakra a migránsválsággal kapcsolatban kritikus posztot író polgárt, hogy megkérje őket, hagyjanak fel ezzel a tevékenységgel, írja egy holland portál.

„Túl sokat posztol a Twitterre” – indokolta az NRC holland hírportál a Válasz.hu által szemlézett tudósítása szerint a holland rendőrség, miért érdeklődik a 28 éves, Sliedrecht városában élő Mark Jongeneel iránt. A rendőrök szerint Jongeneel posztjai lázító hangvételűek, miközben csak nemtetszését fejezte ki amiatt, hogy a város 250 menedékkérőt akar befogadni. „Micsoda rossz ötlet!” áll a bejegyzésben. A 28 éves férfit az anyja hívta fel, hogy két rendőr állított be hozzá a lakásba a fiát keresve. Mivel nem volt ott, ezért végül a férfi munkahelyén kérték meg, hogy kevésbé legyen lázító hangvételű.

A Válasz.hu által idézett holland források szerint Jongeneel esete nem egyedi, más városokban is végiglátogatta a rendőrség a migránsválság kezelésével kritikus felhasználókat. Az NRC hírportálnak a holland rendőrség elismerte: tíz hírszerző, digitális detektívnek nevezett csoportjuk van, amelyek valós időben követik a nagyobb közösségi oldalak, mint a Twitter és a Facebook forgalmát.

Összesen 155 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem minden,ami politika, az egy nagy szemfényvesztés.
Ügyes maffia manipulálja az emberiséget.

Várom az eddig óbégatókat, hogy milyen párhuzamokat vonnak le a nácikkal. Javagyhogy ezek most a III/III-asok. Vagy a Securitate. Akkor egy szavuk sem lesz.

Na ne röhögtess, te ezt komolyan gondolod?

Még örüljön hogy volt munkahelye ahol meglátogathatták. Ha sokat pofázik nem lesz ez mindig így.

Nem tudom elképzelni hogy ez sokáig mehet még így. A nyugat európai emberek egyre dühösebbek és nincs ahol kiadhatják a gőzt. Ebből előbb utóbb robbanás lesz. És nem olyan mint amit az iszlamisták csinálnak, ez nagyobbat fog szólni.

Akkor ugyan mi volt a cél? Ne beszélj már zöldségeket. Nyilvánvalóan a véleménye miatt akartak ráijeszteni. Hogy fér az bele a te demokrácia felfogásodba hogy valakit a véleménye miatt felkeres a rendőrség és megkérik hogy nem ossza meg nyilvánosan másokkal? Sötét diktatúrákban szokás az ilyen.

De fordítsunk egyet a táblán: Mi lenne ha itt Magyarországon felkeresne néhány ellenzékit a rendőrség hogy ugyan ne írkáljon már a kormányétól eltérő véleményét a twitterre mert az nekik nem tetszik. Gondolom teli szájjal diktatúráznál.

Elég ostoba ez a bolt gyerek, nem gondolja végig fordítva. Pontosabban sehogy nem gondolkodik, csak agitál.

Igen, hogyne, a média annyira a Fidesz szájíze szerint van szabályozva, hogy a legnézettebb kereskedelmi csatorna és az ATV híradóiban a mikropártok (Együtt, PM stb.) több adásidőt kap, mint a Fidesz.

Na és kit figyelmeztetett legutóbb az NMHH aránytalanság miatt? Netán az RTL klubot?
Hát nem.
A közmédiát, mert aránytalanul sok adásidőt kap a Fidesz.
Dübörög a diktatúra!

Gondolom te is sarokba vagy szorítva a tömérdek fideszes médiaterméktől, már szabadulni sem lehet tőlük, hiszen szinte már alig találni ellenzéki sajtóterméket...jah, nem, még mindig óriási túlsúlyban van a baloldal a sajtót tekintve.

Mitől is lenne itt diktatúra?
A korrupció miatt, a balfasz ellenzék miatt, a mindenkori kormányokat kiszolgáló közmédia miatt?
Ezek volnának egy diktatúra vonásai?
Ne röhögtess már baszki.

Nálunk 600 különböző médium sajtómunkása percről percre tudósított minden egyes apróságról a nyáron, ha kell, a valóságot teljesen meghamisítva lásd sínes eset.
Diktatúrákban nyilván így mennek a dolgok, hogy az újságíró együtt vonul az autópályán, meg együtt vonatozik a migránsokkal, hogy aztán megírhassa, hogy Magyarország egy pöcegödör, mert ugye az öncenzúra miatt rákényszerül erre, aham, diktatúra.

Bezzeg Nyugaton, ott a demokrácia emberei tudják a dolgukat, és ha kell, hallgatnak, ha kell rátörik az emberekre az ajtót, ha kell, mindezt a demokrácia nevében.

Hát ha ez igaz, akkor megvan a válasz, ki az, aki felszámolja a liberalizmust. A baloldal.

Tesztelik a tömeg tűrési szintjét. Ha nem történik semmi haladnak tovább az új világrend rendőrállam megvalósításában.

A cikk mégis a padlóra söpri és ezerszer megtapossa. :D

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés