Orális szexre kényszerítették, mégis ő kér bocsánatot a migránsoktól a német rasszizmusért

2016. február 18. 13:17
Miután három bevándorló megerőszakolta, egy szélsőbalos német ifjúsági szervezet 24 éves szóvivője egy Facebook-bejegyzésben köszönetet mondott a migránsoknak és bocsánatot kért tőlük Németország rasszizmusáért – olvashattuk több német nyelvű portálon. A történet annyira hihetetlennek látszott, hogy a Mandiner megkereste az érintettet. Selin Gören a Mandinernek elmondta: nem a „seggfejeknek” mondott köszönetet, de a Facebook-bejegyzést tényleg ő írta. Elképesztő történet az ideológiák erejéről.

Miután három bevándorló megerőszakolta, egy szélsőbalos német ifjúsági szervezet (Linksjugend Solid, a Balpárt fiataljai) szóvivője még meg is köszönte nekik és bocsánatot kért tőlük Németország rasszizmusáért - olvashattuk többek között az unzensuriert.at beszámolójában. Az írás szerint a 24 éves Selin Gören egy január 27-i szexuális támadás után feljelentést tett a mannheimi rendőrségen három, migránsként érkezett férfi ellen.

A rendőrség közleménye itt olvasható az esetről.

Gören három nappal később a Facebookon hosszú bejegyzés tett közzé a következő felütéssel:

„Kedves hímnemű Menekült, valószínűleg velem egykorú vagy. Talán kicsit fiatalabb. Esetleg idősebb. Elmondhatatlanul sajnálom!”

Örül, hogy Németországban vannak

A bejegyzésben Gören arról ír, milyen szörnyű állapotokat tapasztalt Dél-Kurdisztánban, mennyire örül, hogy Németországban van a hímnemű menekült, csak azon aggódik, „hogy nem vagy itt biztonságban”, mert Németországban „égnek a menekültszállások, naponta támadnak menekültekre”. Gören leírja, hogy ő mindig ez ellen harcolt, nyitott és barátságos Európában hisz és elnézést kér a menekültektől, amiért a németországi rasszizmussal kell szembenézniük. 

„Ami tényleg fájdalmat okoz nekem, hogy a szexista és minden határt átlépő tett, amely velem esett meg, csak ahhoz vezet, hogy te még agresszívebb rasszizmusnak vagy kitéve. Ígérem, kiáltani fogok. Nem engedem, hogy a továbbiakban is ez történjen. Nem fogom tétlenül nézni, hogy rasszisták és aggódó polgárok téged problémaként lássanak. Nem te vagy a probléma. Te egyáltalán nem vagy probléma. Leginkább csodálatos ember vagy, aki ugyanúgy, mint bárki más, megérdemli, hogy biztonságban és szabadságban éljen. Köszönöm, hogy vagy - jó, hogy itt vagy.” 

Minthogy az osztrák Szabadságpárthoz (FPÖ) közel álló unzensuriert.at és a többi, az esetről beszámoló kisebb oldal hitelességében nem lehettünk biztosak, ráadásul még egy szélsőbalos aktivista esetében is hihetetlennek tűnt, hogy miután megerőszakolják, Németországot rasszistázó - időközben törölt, de itt elolvasható - bejegyzést tesz közzé, a Mandiner megkereste magát az érintettet, Selin Görent.

*

Igaz-e, ami az unzensuriert.at cikkében áll? Ön-e az a 24 éves nő, aki január 27-én feljelentést tett szexuális bűncselekmény ügyében, s ön írta-e a menekültféltő levelet nem sokkal később?

Igen, én vagyok az a nő, aki a feljelentést tette. És igen, én írtam a sorokat, de nem azokra a férfiakra gondoltam közben, akik orális szexre kényszerítettek, hanem azokra a menekültekre, akiket Németországban általános gyanú övez, csak mert van néhány seggfej közöttük is. Utóbbiaknak biztosan nem köszöntem meg semmit. Abban az ügyben kiforgatták a szavaimat.

Mégis, ha nem az erőszaktevőket szólítja meg, miért az a felütés, hogy Kedves Hímnemű Menekült?

De hát ez egyértelmű. Egy fiktív, hímnemű menekült a címzett.

De miért éppen hímnemű?

Azért, mert a társadalom a férfi menekültekre tekint automatikusan erőszaktevőkként. Szabadidőmben szoktam segíteni egyes menekülteknek. Ismerek például egy fiatal férfit, ő két éve menekült Németországba, itt tanul. Fantasztikus ember. Rengeteg olyan van, amilyen ő is. Mind szenvednek az előítéletektől. Őket szólítottam meg a levelemben. Beléjük akartam bátorságot önteni. Elmondani nekik, hogy annak ellenére sem ítélem el őket, ami velem történt. 

Reméljük, jól érzi magát. 

A körülményekhez képest igen.

*

A hír tehát igaz: a török származású német szélsőbalos aktivista az őt ért támadás ellenére is örül a menekülteknek – viszont nem erőszaktevőinek akart köszönetet mondani, csupán a többi hímnemű menekülttől kért bocsánatot a német rasszizmusért. 

*

Fotó: Linksjugend Mannheim

Összesen 213 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez van, ha az ideológia a józan ész fölé kerekedik.

Szerintem jobb lenne ha a hölgy a "Linksjugend" helyett szexuálpszihológushoz járna...

Vagy lehet korsó is, aki addig jár a menekültszállásra amíg tele nem töltik.

ez az Ő döntése, ha neki az így jó akkor hajrá!

Tehát ha fehér férfi követ el erőszakot, akkor utána a feministák elnézést fognak kérni, amiért a rasszizmusért, amit a fehér férfiakra vetítettek ki?
Vagy a fehér férfiakat eleve ütni kell, hiszen "privilegizált helyzetbe születtek"? (igen, még akkor is, ha az a privilegizált hely konkrétan egy nyomornegyed) Miben is különbözik ez akkor a rasszizmustól?

"Hülye kurva."
--------------------------
Nem, ennek a hangnak semmi értelme, hiszen nyilvánvaló, hogy nem az, de még csak erkölcstelenséggel sem vádolnám.
Egészen másról van szó.
Arról, a médiában folyó agymosásról, amit a németek évtizedeken át elszenvedni voltak kénytelenek.
Arról a zsidó-liberális agymosásról, ami néha bennünket is érint és amely miatt a németek mentális állapota - ma már látjuk - zavartnak mondható.
Ki gondolta volna ezt akár csak öt évvel ezelőtt is?!

Ebből látszik, hogy a Nyugat-Európát beszennyező ideológia ártalmas és életveszélyes Európára.
Nálunk még nem sikerült ekkora törést létrehozniuk; csak rajtunk áll, hogy tisztuló fejjel és lábra álló akarattal mi, közép-európaiak, ki fogjuk tudni bekkelni az elhülyítő próbálkozást.

Istenem, hat van aki menthetetlen.

27-én történt az erőszak, aznap feljelentést tett, majd három nap múlva megírta a bejegyzést. Mi a kérdés?

Nincs ebben semmi elképesztő. A modern női Rubasov. Ráadásul török.

Az ember hajt az országúton, és meglát egy kígyót, mozdulatlanul az úttest közepén. A fickó megállt, és látta, hogy a kígyó megsebesült. Ezért hazavitte, ápolta, meggyógyította.
Amikor a kígyó fölépült, kinyitotta neki a bejárati ajtót, hogy elmehessen. Ahogy a csörgőkígyó kifelé tekergődzött, megmarta a lábán. Mielőtt a méreg végzett volna vele, még odaszólt a kígyónak:
- Befogadtalak, etettelek, meggyógyítottam a sebeidet, és most azzal fizetsz, hogy megmarsz? A kígyó megállt, és azt válaszolta:
-Ez mind igaz. De mindeközben végig tudtad, hogy én kígyó vagyok.

Valamikor, úgy másfél ezer éve még egy csatában történt emberölésért is harminc napot kellett vezekelni. De a népvándorlás viharai ráébresztették az európaiakat, hogy kereszténynek keresztények, de nem hülyék és eszükbe jutott, hogy Mózes törvényei enyhítve lettek, de nem feledve: 'Szemet szemért, fogat fogért' (II/21)

Akinek nincs életösztöne, azt zaklatják. Ez minden korosztályban igaz és mindkét nemre érvényes.
Elképesztő, amennyire nem tud valaki határvonalat húzni aközött, hogy a rasszizmus egy egész más cselekvési, ideológiai kör, mint a puszta erőszak.

Ez a nő nincs tisztában azzal, ami a vele történtek lényege.
Tipikus áldozat, még élvezi is ezt a szerepet. Sürgősen fel kell keresnie egyx nagyon jó pszichológust.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés