Rátámadt egy őrre egy algériai migráns Kiskunhalason

2016. február 19. 12:03
A 22 éves algériai férfi közepes erővel mellbe lökte az őrt, aki ettől hátratántorodott, a vádlottat végül más őrökkel, közös erővel fékezték meg. A migránst hivatalos személy elleni erőszak miatt egy év börtönbüntetésre ítélték, melyet 2 évre felfüggesztettek, egyben kitiltották őt Magyarország területéről.

Egy 22 éves algériai férfi az őrszemélyzettel kialakult szóváltáskor rátámadt az egyik fegyveres biztonsági őrre a kiskunhalasi Szegedi úton levő rendőrségi épületben – közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség pénteken az MTI-vel. Nánási László főügyész tájékoztatása szerint a férfi – akit menekültként őriztek - közepes erővel mellbe lökte az őrt, aki ettől hátratántorodott, a vádlottat végül más őrökkel, közös erővel fékezték meg.

Az ügyészség az őrizetben lévő férfit hivatalos személy elleni erőszak miatt két napon belül bíróság elé állította, a Kiskunhalasi Járásbíróság egy év börtönbüntetést szabott ki, amelynek végrehajtását 2 évi próbaidőre felfüggesztette. Emellett a bíróság a férfit két évre kitiltotta Magyarország területéről. Az ítélet jogerős, ellene senki nem fellebbezett.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A "demokrácia-exportőr" USA-ban már nem élne. Mint a kutyát lelőtték volna.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés