Az iszlám Európában: védekezés vagy behódolás

2016. február 29. 7:45

Tóth Gy. László
Magyar Idők
Az Amerikai Egyesült Államok mint globalista-atlantista nagyhatalom az európai nemzetállamok felszámolásában érdekelt.

„Az már nyilvánvaló, hogy az Európai Unió vezetői sem intellektuálisan, sem erkölcsileg nem alkalmasak Európa megvédésére, miközben az idő múlásával az egész kontinens egyre nehezebben megoldható helyzetbe sodródik. A döntésképtelenség legfőbb oka egy eldöntetlen társadalomfilozófiai kérdés: mi az unió valódi célja? A nemzetállamok gazdasági-politikai összefogása, vagy az Európai Egyesült Államok létrehozása?

Az Amerikai Egyesült Államok mint globalista-atlantista nagyhatalom az európai nemzetállamok felszámolásában érdekelt. Emiatt nehezen értékelhető és elgondolkodtató az Európában tevékenykedő, harcos atlantisták szerepe. A birodalmi célok elérésének ugyanis az egyik leghatékonyabb eszköze Európa elárasztása más vallási és kulturális gyökerekkel rendelkező bevándorlók millióival. Sok baloldali és liberális teoretikus és politikus évszázados álma Európa őslakosságának, valamint a fehér ember keresztény, nyugati civilizációjának megváltoztatása. Egy kevert összetételű lakosság a multinacionális óriáscégek ideális felvevőpiaca lenne. A paranoiás nyugati, haladó értelmiségiek a nacionalizmus és a rasszizmus elleni harcban aratott győzelmüket remélik a színes Európa megvalósításától.

A kontinens vezetőinek nagy része még most sem érti, hogy a migránsok nem az iszlám világot akarják maguk mögött hagyni, hanem az erőszak, a gyilkosságok, a káosz, a nyomor és a reménytelenség elől menekülnek. De nem akarnak integrálódni, muszlimként akarnak tovább élni békés körülmények között. Az otthon hagyott iszlám világot akarják létrehozni Európában! Ettől nehéz lesz őket hat hónapos tanfolyamokkal eltéríteni, majd munkába állítani.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ideje lenne, ha európa vezetői helyett mindenhol európa polgárai dönthetnék el, milyen jövőt képzelnek az unokáiknak?

Szükség van a lakósságra erec-ben.

"...a migránsok nem az iszlám világot akarják maguk mögött hagyni, hanem az erőszak, a gyilkosságok, a káosz, a nyomor és a reménytelenség elől menekülnek. De nem akarnak integrálódni, muszlimként akarnak tovább élni békés körülmények között."

Ez a lényeg! Nem maguktól jönnek, hanem kényszerből. Nem Európa szelleme és életmódja vonzza őket, nem is a munkalehetőség(!), mint az elődeiket, hanem az, hogy itt élhető körülményeket biztosítanak számukra. Jóllakhatnak, tisztálkodhatnak, felöltöztetik őket, feltölthetik a telefonjaikat.

Később persze akarnak majd önálló lakást, nőt, autót, mecsetet is. Várost, ahol mindenki muszlim, halal az étel, saria a törvény. És persze nem kell érte tenni semmit. Jár.

A Magyar Időknél tényleg meghibbant mindenki vagy pénzért bármilyen baromságot leírnak?

"Az Amerikai Egyesült Államok mint globalista-atlantista nagyhatalom az európai nemzetállamok felszámolásában érdekelt."

- írta ezt a poszt írója. Ez nettó ostobaság, hiszen egy-egy nemzetállam önmagában labdába se rúg az USÁ-val szemben. Pont azért alakult ki a szándék az egységes Európa létrehozására, hogy legyen az Egyesült Államoknak valódi ellensúlya az öreg kontinensen.

"Pont azért alakult ki a szándék az egységes Európa létrehozására, hogy legyen az Egyesült Államoknak valódi ellensúlya az öreg kontinensen."

És lőn!

Meg fék, mert az is kell!

A Jordán partnál is?

Ez az alakuláskor még nem volt eldöntött álláspont, annak ellenére, hogy az Unió csírái, előzményei valóban alapvetően közvetlen gazdasági érdekek alapján kristályosodtak ki. (Montánunió, Európai GAZDASÁGI Közösség, Közös Piac)
De alternatívaként mindig felmerült, hogy a szövetkezés több irányba is fejlődhet. Most sem dőlt el, hogy melyik álláspont, irányzat nyer.

Igen, ezt a kérdést valahogy senki sem boncolgatja, sőt, nagyobb a bombázáspártiak, sőt, a szárazföldi erők bevetését sürgető erők hangja.

Mi meg itt, empátiánkat, szolidaritásunkat, "noch dazú" emberségünket feledve gyűlöljük azokat, akik ÖTÉVES fegyveres háborúskodás után, tönkre bombázott lakhelyükről menekülni mernek... Mi a lóf@szt csinálhatnának mást?

(Ja, hogy BÁRMIT, csak IDE ne jöjjenek:)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés