A határzár elkerülhetetlen

2016. március 6. 12:14

Somogyi János
Magyar Idők
Európa határainak 24 órán belüli lezárását a NATO gond nélkül elvégezhetné, de a NATO-tagország Törökország, vagy a szintén NATO-tag Görögország is egy egyszerű tengeri blokáddal. Ha akarná.

„Nem szabad azonban lebecsülni az európai népek erejét, önvédelmi képességét. Életösztönük még nem veszett ki, elzavarhatják az EU-s elittel kollaboráns vezetőiket és megállíthatják országuk határán a betolakodókat. De ez nem elég Európa megmentéséhez. Európai megoldás kell! Persze nem a »balos«, vagy a merkeli értelemben, hanem a szó valódi értelmében. Az európai nemzetek összefogva egész Európa határait lezárhatják, gátat vetve mindenféle tiltott határátlépésnek. Ehhez a V4-ek már követendő példát mutattak egész Európának.

Egyelőre még talány, hogy a mindenre elszánt világerő erre visszavonul-e, eláll-e Európa elfoglalásának szándékától, vagy folytatja ördögi betelepítési tervének végrehajtását, és akár erőszakkal, a katonakorú migránsok felfegyverzésével, sőt az irányítása alatt álló NATO segítségével szerez érvényt akaratának, Európa idegenekkel való betelepítésének. Akár olyan áron is, hogy hadszíntérré változtatja Európát, mint ahogyan ezt már számtalan esetben megtette a világban, háborús helyzetet generálva már Európában is (lásd Ukrajnát).

(...)

Mindenképpen meg kell akadályozni, hogy az új népvándorlók, betelepülők elfoglalják földrészünket. Ehhez azonnal le kell zárni Európa határait és azonnal be kell fejezni a merkeli A terv további megvalósítását. Európa határainak 24 órán belüli lezárását a NATO gond nélkül elvégezhetné, de a NATO-tagország Törökország, vagy a szintén NATO-tag Görögország is egy egyszerű tengeri blokáddal. Ha akarná. De sajnos nem Európa oldalán állnak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Törökország és Görögország elérkezettnek látja
az időt, hogy megzsarolja a római egyház
hűbéreseit. Nem számolnak annak technológiai és
pénzügyi fölényével, ezért ez az akció nagyon
csúnyán fog visszaütni. Különösen a görögök
szívnak majd, csak ezt még nem tudják.

Ott lennénk a németek és az olaszok között................

"Európa határainak 24 órán belüli lezárását a NATO gond nélkül elvégezhetné,"

Erről van szó! De nem teszik, mert valakik úgy látják, hogy még nem kell leállítani az inváziót!
Jelenleg Európa előre elhatározott tönkretétele folyik, amikor elérik a kritikus pontot, azaz az összeomlás szélét, nos akkor lefújják az akciót, és pillanatok alatt megáll a járvány, akárcsak az ebola, vagy a H1N1 vírus! Ugye milyen érdekes,ahogy azok is a legnagyobb tombolásuk, (és a média által keltett hisztéria közepén) egyszer csak, mintha elvágták volna: hirtelen megszűnik!!!

Mondasz valamit! Erdekes az egybeesés
Ratzinger visszavonulás és a migráció
felerősödése között.

Elég nyilvánvaló már, hogy a török hatalom igyekszik átlapátolni a náluk felhalmozódott muszlim menekülteket Európába. Minden bizonnyal használja hozzá a titkosszolgálatát és engedi civil bűnözők működését is. Görögország eddig asszisztált ehhez, mert egy sértett kommunista így akart bosszút állni és nyomást gyakorolni Németországra. Az EU törökökkel való tárgyalása groteszk, mert ha akarnák egy intéssel leállíthatnák az egészet, csak akkor náluk halmozódna fel minden probléma. A balkáni útvonal elzárása nem rossz, de csak félmegoldás. A görögök ugyan csapdába kerülnek, ám a törököket nem fogja izgatni az örök ellenség, görögök menekülttáborrá válása.

Nem játszik itt ugyan "világhatalom", de Törökország NATO-tagsága nagymértékben akadályozza a megoldást. Hamarabb lehet majd a megtisztított szír partokra visszavinni a Törökországból kiszorított embereket, mint a török emberexportot leállítani. Ebből következően az oroszok sikeréért kell szurkolnunk, mert az ő hadműveletük adja az egyetlen esélyt arra, hogy belátható időn belül leálljon az ázsiai nyomás. Az afrikaiért pedig Líbiában kell valamit tenni. Legjobb lenne, ha az Egyiptomi katonai diktatúra egyszerűen megszállná a líbiai partvidéket.

Erős diktatúrák nélkül nem lehet rendet tenni az iszlám világban. Legfőbb érdekünk persze az lenne, ha Arábiát is bekebelezné valamelyik tárgyalóképes diktatúra, mert azáltal az olajpénzeket a szociális problémák kezelésére lehetne fordítani. A szaúdi szarházi elit nem véletlenül keresi az amerikai kapcsolatot. Számomra most vált érthetővé, hogy mi is történt Szaddámmal. Nem a nyugati világot fenyegette ő, hanem az arábiai luxuskalifátust, s ezért kellett eltörölni a föld színéről.

Nem "qui", hanem "cui", ha már idézni akarsz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés