Bevándorlás: sötét idők jönnek

2016. március 8. 10:09

Dévényi István
Válasz.hu
És mi hiányzik a körvonalazódni látszódó fő vonalakból? Hát az előzményecske. Miszerint az Eurostat adatai azt mutatják, hogy tavaly 1.250.000 bevándorló érkezett Európába, s emlékeim szerint ők itt vannak továbbra is. Velük mi lesz?

Mert nagyon nem mindegy, hogy honnan is indul az elvi megállapodás. Hogy milyen alapokra fogad be majd Európa ki tudja még hány szír menekültet.

Az EU vezetői egyszerűen úgy tesznek, mint ha nem lett volna a tavalyi esztendő, mint ha 2016. március 8. lenne a Nemzetközi Migráció ünnepe, a nagy bevándorlás első napja. És még ünneplik is magukat: Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke kijelentette, hogy ezzel véget értek az Európába irányuló illegális migráció napjai. Jean-Claude Juncker szerint az új egyezmény nyomán sikerül majd megtörni az embercsempészek »üzleti modelljét«.

Micsoda siker! Micsoda politikusok!

Sötét időszak következik.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Semmi különös, az lesz velük, mint a korábban érkezettekkel, gettókban fognak nyomorogni és a fiatalok bandákba szerveződve fognak harcolni a pénzért. Aki nem jó bűnözőnek, az előbb-utóbb a dzsihadistáknál fog kikötni.

A történelemkönyvekbe 2016. március 8. a kecsketriumvirátus ünnepeként lesz feljegyezve. ;-)

Feltehetőleg a múltja.

Valóban nem könnyű követni mit is javasolnak- ha jól értem a már itt lévők egy részét vissza akarják küldeni és helyettük legálisan beléptetnének szír jelentkezőket.
Ám hogy ezt technikailag hogyan is képzelik arról én nem hallottam- ettől persze még képzelhetik valahogy.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés